İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Sheffield United Bahis Tahmini 27.04.2024

İngiltere Premier Lig’de üst sıra takibini sürdürmek isteyen Newcastle United evinde, Sheffield United’ı ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Newcastle UnitedSheffield United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Newcastle United kazanır 1.25, beraberlik 6.90, Sheffield United kazanır ise 11.50 olarak açıklanmış.

Newcastle United Deplasmanda Kaybetti

Newcastle United geçen hafta içi konuk olduğu Crystal Palace deplasmanından puansız döndü. Selhurst Park’ta ikinci yarıda yedikleri gollerle rakibine 2-0 kaybettiler. 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Eddie Howe’un ekibi Manchester United’ın kazandığı haftadan puan çıkartamadı. Bu hafta sonu ise St. James Park’ta Sheffield United’ı konuk edecekler. Maçın net favorisi olarak gösterilen Newcastle United’da Kieran Trippier, Nick Pope, Sven Botman, Matt Targett, Joe Willock ve Joelinton sakat olan isimler.

Sheffield United İçin Yolun Sonu

Sheffield United adına artık kümede kalma umutları iyice azaldı. Bugün konuk olacakları Newcastle United deplasmanında kaybetmeleri halinde küme düşmeleri kesinleşecek. Chris Wilder’ın ekibinin önümüzdeki sezon Championship’te mücadele etmesi artık kesin gibi diyebiliriz. Geçen hafta içi Old Trafford’da Manchester United’a 4-2 kaybeden Sheffield United son sırada yer alıyor. Bu hafta Newcastle United deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Sheffield United’da Max Lowe, Tom Davies, Chris Basham ve John Egan’ın sakatlıkları bulunuyor.

Newcastle United – Sheffield United Maç Bilgileri

Newcastle United – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Kieran Trippier, Nick Pope, Sven Botman, Matt Targett, Joe Willock ve Joelinton sakat olan isimler. Sheffield United’da Max Lowe, Tom Davies, Chris Basham ve John Egan’ın sakatlıkları bulunuyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Jacob Murphy, Miguel Almiron, Harvey Barnes, Alexander Isak

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Newcastle United geçen hafta içi Selhurst Park’ta Cryrstal Palace’a direnemedi. İkinci yarıda yedikleri gollerle mücadeleyi 2-0 kaybettiler. 4 maç aradan sonra mağlup olan Eddie Howe’un ekibi bu hafta Sheffield United’ı ağırlayacak. Sheffield United ise Premier Lig’de son sırada bulunuyor. Geçen hafta Manchester United deplasmanında 4-2 kaybettiler ve ligde kalma şansları iyice azaldı. Newcastle United farklı kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.29

Genzobet Oranı: H1, Oran 1.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…