İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Brighton İddaa Tahmini 28.04.2024

İngiltere Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Brighton deplasmanda, Bournemouth’a konuk oluyor. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Bournemouth ile Brighton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Bournemouth galibiyetinin 2.28, beraberlik tercihinin 3.90, Brighton galibiyetinin ise 2.98 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Bournemouth Tek Golle Güldü

Bournemouth Premier Lig’de geçen haftayı galibiyet ile kapattı. Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olan Andoni Sagarna’nın ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve moral buldu. Semenyo’nun tek golüyle kazanan Bournemouth’un 3 maçlık kazanamama serisini de sona erdirdiğini de belirtelim. Orta sıralarda yer alan Bournemouth bu hafta sonu Vitality’de Brighton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Bournemouth’da Milos Kerkez kart cezalısı. Chris Mepham, Marcus Tavernier ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor.

Brighton Evinde Kaybetti

Brighton’da puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta içi AMEX’de Manchester City’i konuk eden Brighton karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Güçlü rakibine karşı puan almaları da beklenmiyordu. Roberto De Zerbi’nin öğrencileri üst üste puan kayıpları yaşıyor ve galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Avrupa umutlarını iyice azaltan Brighton bu hafta Bournemouth’un konuğu olacak. Maç öncesinde Brighton’da Billy Gilmour, Adam Webster, Tariq Lamptey, James Milne ve Kaoru Mitoma’nın sakatlıkları sürüyor.

Bournemouth – Brighton Maç Bilgileri

Bournemouth – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Milos Kerkez kart cezalısı. Chris Mepham, Marcus Tavernier ve Tyler Adams’ın sakatlıkları devam ediyor. Brighton’da Billy Gilmour, Adam Webster, Tariq Lamptey, James Milne ve Kaoru Mitoma’nın sakatlıkları sürüyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Bournemouth 3 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçen hafta içi Wolverhampton deplasmanında tek golle kazanarak moral buldular. Bu hafta ise Vitality’de Brighton’ı konuk edecekler. Brighton’da ise gidişat kötü. Hafta içi Manchester City’e 4-0 kaybettiler. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır da kazanamadıklarını belirtelim. Taraf bahsini riskli gördüğü maçta gollere yöneleceğim. Hem Bournemouth’dan hem de Brighton’dan gol beklentim var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.28

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…