İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Arsenal İddaa Tahmini 28.04.2024

İngiltere Premier Lig’de bu hafta Kuzey Londra derbisi var. Tottenham ile Arsenal’ın kozlarını paylaşacağı mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Tottenham ile Arsenal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Tottenham galibiyetine 4.30, beraberlik tercihine 4.00, Arsenal galibiyetine ise 1.82 verildiğini görüyoruz.

Tottenham Deplasmanda Kaybetti

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. St. James Park’ta konuk oldukları Newcastle United’a 4-0 kaybettiler. Sezonun en farklı yenilgilerinden birini alan Ange Postecoglou’nun ekibi 4. sırada yer alan Aston Villa’nın 6 puan gerisinde kaldı. Ancak Tottenham’ın 2 maçının eksik olduğunu da belirtelim. 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Tottenham bu hafta sonu Kuzey Londra derbisinde Arsenal’ı konuk edecek. Derbi öncesinde Tottenham’da Fraser Forster, Oliver Skipp ve Manor Solomon’un sakatlıkları sürüyor.

Arsenal Liderliğini Devam Ettiriyor

Arsenal Premier Lig’de maç fazlasıyla liderliğini devam ettiriyor. Hafta içi Emirates’de Chelsea’yi konuk eden Mikel Arteta’nın öğrencileri baştan sona üstün oynadığı maçta ezeli rakibini 5-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Manchester City’nin kazandığı haftada hata yapmadılar ve şampiyonluk umutlarını devam ettirdiler. Arsenal’ın şampiyonluk için tüm maçlarını kazanıp, Manchester City’nin puan kaybını bekleyecek. Bu hafta sonu ise Kuzey Londra derbisinde Tottenham’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor.

Tottenham – Arsenal Maç Bilgileri

Tottenham – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Fraser Forster, Oliver Skipp ve Manor Solomon’un sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Timo Werner, James Maddison, Heung Min Son

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Tottenham Premier Lig’de 2 hafta önce Newcastle United deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine 4-0 kaybettiler ve moraller bozuldu. Bu hafta ise Kuzey Londra derbisinde lider Arsenal’ı konuk edecekler. Arsenal hafta içi Emirates’de Chelsea’yi 5-0 mağlup etti. Aston Villa yenilgisini unutturdular. Maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Arsenal bu hafta derbide Tottenham karşısında da 3 puan hedefinde. Gollü bir derbi bekliyorum. Londra’da karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…