Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Trabzonspor İddaa Tahmini 04.05.2024

Trendyol Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Trabzonspor deplasmanda, Samsunspor’a konuk oluyor. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Samsunspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Samsunspor kazanır 2.80, beraberlik 3.57, Trabzonspor kazanır ise 2.61 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.    

Samsunspor Alt Sıralarda 

Samsunspor’un Süper Lig’de kazanamama serisi devam ediyor. Geçen hafta sonu Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Markus Gisdol’un öğrencileri sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste puan kayıpları yaşayan Kırmızı Beyazlılar Süper Lig’de 5 maçtır kazanamıyor. Yaşanan puan kayıplarının ardından düşme tehlikesi ile karşı karşıya olan Samsunspor, düşme hattının 5 puan önünde. Bu hafta sonu ise Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Muhammed Gümüşkaya ve Lubomir Satka’nın sakatlıkları sürüyor. 

Onuachu Galibiyet Getirdi 

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Gaziantep FK’yı konuk eden Abdullah Avcı’nın ekibi 2-0 geriye düştüğü maçtan 4-2’lik galibiyet ile ayrılarak dikkat çekti. Süper Lig’de 3. Sıradaki yerini koruyan Trabzonspor’un Avrupa umutları devam ediyor. Sezonun ilk yarısında kaybettikleri Samsunspor karşısında bu kez galibiyet arayacaklar. Bildiğimiz gibi Samsunspor ile Trabzonspor arasında oynanancak karşılaşma bir derbi mücadelesi. Trabzonspor’un alacağı olası bir galibiyette 3. Sıradaki yeri iyice sağlamlaşacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen’in sakatlığı bulunuyor. 

Samsunspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Samsunspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Samsunspor’da Muhammed Gümüşkaya ve Lubomir Satka’nın sakatlıkları sürüyor. Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen’in sakatlığı bulunuyor. 

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Enis Bardhi, Trezeguet, Paul Onuachu

İddaa Tahmini

Samsunspor geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında da puan kaybı yaşadı. Rakibine 1-0 kaybettiler ve Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar. Düşme tehlikeleri de devam ediyor. Trabzonspor ise Gaziantep FK engelini 4-2 ile geçti. 2-0 geriye düştükleri maçta Onuachu’nun etkili performansı ile 3 puanı kaptılar. Avrupa umutlarını sürdüren Trabzonspor derbinin favorisi ama son dönemde çok gol yiyen bir Trabzonspor izliyoruz. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Karadeniz derbisinde fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…