Günün İddaa Kuponu 16.06.2021

16 Haziran Çarşamba gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Finlandiya – Rusya: 2.5 ALT, 1.48 (iddaa) – 1.72 (bets10) ; Finlandiya, EURO 2020’de B Grubunun en zayıf halkası olarak gösteriliyordu. Bu kanıyı, grubun ilk maçında Danimarka karşısında kırmayı başardılar. Danimarka’yI Pohjanpalo’nun tek golüyle 1-0 mağlup eden Finlandiya, gruba galibiyet ile başladı. Bu galibiyetin ardından grupta 2. Sıraya yükseldiler. Grubun 2. Maçında ise Rusya ile karşılaşacak olan Markku Kanerva’nın öğrencileri, Rusya karşısında da puan alarak, gruptan çıkma umutlarını arttırmak istiyor. Danimarka karşısında Pierre Emile Höjbjerg’in penaltısını kurtaran Lukas Hradecky, maçın yıldız isimlerinden biriydi. Rusya, EURO 2020’ye farklı bir mağlubiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Belçika ile karşılaşan Stanislav Cherchesov’un öğrencileri, rakibine 3-0 mağlup oldu. Belçika karşısında, hem hücumda hem ise savunmada vasatı aşamadılar. Akhmat Grozny’de forma giyen Andrey Semenov, yaptığı kritik hatalar ile maça damgasını vurdu. Kötü bir performans gösteren Semenov, alınan mağlubiyette kilit bir rol oynadı. EURO 2020 B Grubu ikinci maçında Finlandiya ile karşılaşacak olan Rusya, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Belçika karşısında hücumda etkili kalan Dzyuba’ya bu kez çok iş düşüyor. Rusya’da maç öncesinde, Daler Kuzyaev’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Rusya, maçın favorisi ama Finlandiya, savunma ağırlık oynayan bir takım. Danimarka karşısında şanslı bir galibiyet aldılar. Bu kez Rusya karşısında kolay bir maç olmayacak. Ben az gollü bir maç bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

Türkiye – Galler: MS 1, 2.00 (iddaa) – 2.37 (bets10) ; Türkiye adına EURO 2020 macerası hiç iyi başlamadı. A Grubunun ilk maçında İtalya ile karşılaşan Şenol Güneş’in öğrencileri, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Gerek savunmada, gerekse hücumda vasatı aşamayan bir Türkiye izledik. İtalya maçının 90 dakikasını isabetli şut çekemeden tamalayan Türkiye’nin akılda kalan tek pozisyonu, ikinci yarıda Cengiz Ünder’in şutuydu. Gruba mağlubiyet ile başlayan Türkiye, ikinci maçta Galler ile karşılaşacak. Galler karşısında maçın favorisi Türkiye ama İtalya maçına nazaran, Türkiye’nin daha etkili bir futbol oynaması şart. Galler maçı öncesinde Şenol Güneş’in bazı değişikliklere gitmesi bekleniyor. Kenan Karaman yerine Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı yerine ise İrfan Can Kahveci’nin ilk 11’e monte edilmesi ihtimaller arasında. Galler, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. EURO 2020’de A Grubunda mücadele eden Robert Page’in öğrencileri, ilk maçta İsviçre ile karşı karşıya geldi. 1-0 geriye düştükleri maçtan 1 puan ile ayrılmayı başaran Galler, grubun ikinci maçında Türkiye ile karşılaşacak. Galler’e İsviçre karşısında 1 puanı getiren gol, Cardiff City’li Kieffer Moor’dan geldi. İsviçre karşısında çok fazla etkili olamayan Galler, şanslı bir beraberlik aldı diyebiliriz. Özellikle Embolo’nun değerlendiremedi fırsatlar golle sonuçlansa Galler, farklı bir mağlubiyet ile sahadan ayrılabilirdi. İsviçre karşısında hücumda da üretken olamayan Galler’de Gareth Bale, beklenen katkıyı veremedi. Türkiye’nin daha fazla galibiyete ihtiyacı olduğu bir maç. İtalya maçına nazaran, daha farklı bir performans bekliyorum. Türkiye’den galibiyet beklentim var.

İtalya – İsviçre: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.58 (bets10) ; İtalya’da moraller yerinde. Roborte Mancini’nin öğrencileri, EURO 2020’ye hızlı başladı. A grubu ilk maçında Türkiye ile karşılaşan İtalya, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Türkiye karşısında müthiş bir performans gösterdiler ve hem 2. Bölgede hem de 3. Bölgede, Türkiye’ye karşı büyük bir üstünlük kurdular. İtalya kalecisi Donnaruma’yı maç boyunca görmedik desek yeridir. Grubun ikinci maçında İsviçre ile karşılaşacak olan İtalya, bu karşılaşmada da maçın favorisi. Özellikle orta sahada Locatelli ve Barella ikilisi, müthiş tempolu oynuyor ve İtalya’nın hücumda çoğalmasında en önemli faktörlerden biri olduklarını Türkiye maçında görmüş olduk. İsviçre, EURO 2020’ye beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. Vladimir Petkovic’in ekibi, grubun ilk maçında karşılaştığı Galler ile 1-1 berabere kaldı.  İkinci yarıda Breel Embolo’nun golüyle öne geçen İsviçre, 74’te Kieffer Moore’un golüne engel olamadı ve 1 puana razı oldu. Galler karşısında 3 puan alabilseler, gruptan çıkma adına büyük bir avantaj yakalayabilirlerdi. Embolo, gösterdiği performans ile dikkat çekti ama Xherdan Shaqiri ve Haris Seferovic’in ise çok etkili olamadığını belirtelim. İsviçre’de Vladimir Petkovic’in bu kez ilk 11’de Mario Gavranovic’e şans vermesi bekleniyor. Grubun ikinci maçında İtalya ile karşılaşacak İsviçre’nin işi son derece zor diyebiliriz. İtalya, maçın net favorisi. Son 9 resmi maçını kazanan İtalya, bu maçlarda gol dahi yemedi. İsviçre karşısında da kazanarak, grupta liderliğini sürdürürler.

Toplam İddaa Oranı: 4.14

Bets10 Bahis Oranı: 6.44