Hırvatistan – Çekya İddaa Tahmini 18.06.2021

18 Haziran Cuma günü Hırvatistan ile Çekya, EURO 2020 D Gurubu‘nun ikinci haftasında karşı karşıya gelecek. Hampden Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele 19:00 itibariyle TRT 1 Ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hırvatistan galibiyetine 2.19, beraberliğe 3.40, Çekya galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.82, beraberliğe 2.85, konuk ekibe ise 3.05 oran veriyor.

Hırvatistan Puan Peşinde

EURO 2020 D Gurubu’nda yer alan Hırvatistan, İngiltere, Çekya ve İskoçya ile eşleşirken, Avrupa Şampiyonası serüvenine 1-0’lık İngiltere mağlubiyetiyle başladı. Sahaya forvetsiz çıkan Hırvatlar, pas oyununu hedeflese de, İngiltere karşısında sadece duran toplarda etkili olabildi. Rebic, Kramaric ve Kovacic ilk haftada beklenilen verimi veremezken, Hırvatistan maç boyunca fiziksel olarak rakibine ezilmese de, hücum organizasyonlarıyla sınıfta kaldı diyebiliriz. 2018 Dünya Kupası Finalisti, yavaş yavaş iyi kadro yapısını kaybediyor. Turnuvanın en yaşlı takımları arasında yer alan Hırvatistan, İngiltere mağlubiyetiyle birlikte üst tur şansını zora sokarken, guruba 3 puanla başlayan Çekya karşısında kazanmak zorunda kaldı.

Çekya’dan Harika Başlangıç

EURO 2020 D Gurubu’nun ilk haftasında İskoçya ile Çekya’nın 3 puan mücadelesine, tecrübeli golcü Patrick Schick damga vurdu. Turnuvanın en güzel gollerine aday 2 golle karşımıza çıkan Schick, maç boyunca denk bir mücadele ortaya koyan iki takımın karşılaşmasında skoru belirleyen isim oldu. Ev sahipleri arasında yer alan İskoçya karşısında 2-0’lık galibiyete uzanan Jaroslav Silhavy ve öğrencileri, İngiltere, Hırvatistan ve İskoçya’nın yer aldığı gurupta, harika bir başlangıçla dikkatleri üzerine çekti. Savunmada kolay hata yapmayan, EURO 2020 Elemelerinin en fazla duran top golüne imza atan Çekya, kendisini EURO 2020’ye taşıyan önemli galibiyet silahlarını çok iyi kullanmaya devam ediyor.

Maç Bilgileri

Hırvatistan – Çekya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hampden Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’nın muhtemel kadrosu: Livakovic, Vida, Dejan Lovren, Jedvaj, Borna Barisic, Joseph Brekalo, Mario Pasalic, Nikola Vlasic, Mateo Kovacic, Andre Kramaric, Ante Rebic.

Çekya'nın ilk 11’i Belli mi?

Çek Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Kaderabek, Tomas Kalas, Alex Kral, David Zima, Jan Boril, Tomas Soucek, Petr Sevcik, Antonin Barak, Adam Hlozek, Patrick Schick.

İlk haftadan aldığı mağlubiyetle üst tur şansını zora sokan Hırvatistan ve guruba harika bir galibiyetle başlayarak üst tur için önemli avantaj yakalayan Çekya’nın kritik mücadelesinde, iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.97

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadele beraberlikle sonuçlandı. Çekya cephesinde Schick, Hırvatistan cephesinde ise Perisic takımlarına 1’er puanı getiren golleri kaydetti.