İngiltere – İskoçya İddaa Tahmini 18.06.2021

EURO 2020‘nin ev sahipleri arasında yer alan İngiltere ve İskoçya, D Gurubu kapsamında 18 Haziran Cuma günü karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00‘da start alacak maçın yayın ekranı TRT 1.

İddaa ve Bahis Tahmini

Wembley Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, İngiltere galibiyetine 1.31, beraberliğe 5.50, İskoçya galibiyetine ise 10.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelediğimizde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.94 olarak verilmiş.

İngiltere Zor Rakibinden 3 Puanı Aldı

EURO 2020 D Gurubu’nda, Hırvatistan, Çekya ve İskoçya ile eşleşen İngiltere, gurubun açılış haftasında Hırvatistan’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. 2018 Dünya Kupası Yarı Final Turu’nda Hırvatistan’a 2-1 mağlup olarak final biletini kaçıran İngilizler, EURO 2020 kapsamında rakibinden üstün bir oyun ortaya koydu ve galibiyeti hak etti. Maçın başlama düdüğüyle birlikte takım savunmasını harikulade ortaya koyan ev sahibi, gol yollarında ise Raheem Sterling ile etkili oldu ve 57. Dakikada galibiyet golünü buldu. Haryy Kane ilk maçta istenileni vermese de, İngiltere D Gurubu’ndaki en zorlu rakibinden 3 puan alarak büyük bir avantaj yakaladı. Walker ve Trippier kanat beklerden önemli katkı sağlarken, orta sahada Mount’un dışında diğer isimler istenileni veremedi.

İskoçya Mağlubiyetle Başladı

EURO 2020 Elemeleri I Gurubu’nu Belçika ve Rusya’nın gerisinde tamamlayarak Play Off bileti alan İskoçya, Play Off Turlarında İsrail ve Sırbistan’ı penaltı atışları sonucunda geçerek EURO 2020 D Gurubu’nda yer almayı başarmıştı. Eleme performansıyla gurubun zayıf halkası olarak gösterilen Steve Clarke ve öğrencileri, gurubun ilk haftasında Çekya’ya 2-0 mağlup oldu. İskoçya oyun olarak istenileni verse de, son vuruşlarda etkisiz kalınca mağlubiyetten kurtulamadı. Skor 2-0’a geldiğinde dahi fiziksel gücünü koruyan, mücadele etmekten vazgeçmeyen bir İskoçya ile karşılaştık. Son vuruşlardaki etkisizliği konuk ekipte pahalıya mal oldu. Guruptan çıkma şansını fazlasıyla zora sokan konuk ekip, turnuvanın ev sahiplerinden ve gurubun favorilerinden İngiltere karşısında sürpriz arayacak.

Maç Bilgileri

İngiltere – İskoçya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İngiltere'nin11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Ben Chilwell, Tyrone Mings, John Stones, Declan Rice, Hojbjerg, Foden, Sterling, Rashford, Kane.

İskoçya'nın 11’i Belli mi?

İskoçya’nın muhtemel kadrosu: David Marshall, Liam Cooper, Grant Hanley, McKenna, Andrew Robertson, Ryan Jack, Stuart Armstrong, Scott McTominay, John McGinn, Che Adams, Kevin Nisbet.

Gurubun ilk maçında takım olarak düşük hata seviyesinde bir mücadele sergileyen İngiltere, etkili takım oyununu ve savunma performansını İskoçya karşısında sürdürerek, kalesini gole kapatacaktır.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.40

Bets10 Oranı: KGYOK, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: EURO 2020’nin ve bu mücadelenin favorileri arasında yer alan İngiltere, 90 dakika boyunca sahada İskoçya’ya üstünlük kurmayı başarsa da, etkisini skora yansıtamayınca golsüz beraberliğe razı geldi.