Günün İddaa Kuponu (2) 18.06.2021

18 Haziran Cuma günü için İrlanda Premier Lig maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

Bohemians – Drogheda United: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 1.90 (bets10) ; Bohemians, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Derry City deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. İrlanda Premier Lig’te son 3 maçta 7 puan toplayan Keith Long’un ekibi, son 5 maçlık süreçte ise sadece 1 yenilgi yaşadı. İlk 3 iddiasını sürdüren Bohemians, bu hafta Drogheda United ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçta 9 gol atmayı başaran Bohemians, son haftalarda hücum anlamında da üretken. Üst üste 12 maçtır skor üretmeyi başaran Bohemians, ligin en golcü takımlarından da biri. Drogheda United, 2 hafta önce Derry City karşısında şok bir mağlubiyet yaşamıştı. İç sahada konuk ettikleri Derry City’e 2-1 kaybettiler. Bu mağlubiyet ile, İrlanda Premier Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi. Geçtiğimiz hafta ise Sligo Rovers’a konuk olan Pete Mahon’un ekibi, sahadan  2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Chris Lyons, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Bu sezon İrlanda Premier Lig’te deplasmanda oynadığı 7 karşılaşamda da gol atmayı başaran Drogheda United, ligin golcü takımlarından biri. İki takıma skor anlamında üretken. Gol bulmakta zorluk yaşamıyorlar. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

St. Patrick – Sligo Rovers: KGVAR, 1.99 (iddaa) – 2.25 (bets10) ; St. Patrick, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Longford Town deplasmanında 3-1 kazandılar ve İrlanda Premier Lig’te 2. Sıraya yükseldiler. Lider Shamrock ile puan farkını 3’e indiren Stephen O’Donnell’ın öğrencileri, bu hafta 3. Sıradaki Sligo Rovers ile karşılaşacak. Son 5 karşılaşmada 7 puan toplayabilen St. Patrick, bu hafta Sligo Rovers karşısında da galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlik ile sonuçlanmıştı. Sligo Rovers, uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. İrlanda Premier Lig’te geçtiğimiz hafta Drogheda United’ı konuk ettiler ve rakibine 2-1 kaybettiler. Üst üste 4 maçlık galibiyet serisi ve 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Liam Buckley’in ekibi, 2. Sırayı ise bugün karşılaşacağı St. Patrick’e kaptırdı. Lider Shamrock’un ise 3 puan gerisine düştüler. Bu hafta St. Patrick ile karşılaşacak Sligo Rovers’ta önemli bir eksik bulunmuyor. Sligo Rovers’ın deplasman karnesi çok iyi. Bu sezon deplasmanda henüz mağlubiyet yaşamadılar. İki takımda zirveye oynuyor ve hücum anlamında üretkenler. Ben gollü bir maç bekliyorum. İki takıma skor üretir.

Waterford – Shamrock: MS 2, 1.17 (iddaa) – 1.30 (bets10) ; Waterford, uzun bir aradan sonra İrlanda Premier Lig’te galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Dundalk deplasmanında 3-1 kazanmayı başardılar. Üst üste 6 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Francis Rockett’in ekibi, biraz olsun moral buldu. Longford Town’ın mağlup olduğu haftada kazanmayı başaran Waterford, 9. Sıraya yükseldi. Bu sezon 3 galibiyeti bulunan Waterford, 9 puan şle 9. Sırada yer alıyor. Shamrock, son haftalarda puan kayıpları yaşamasına rağmen liderliği bırakmıyor. İrlanda Premier Lig’te geçtiğimiz hafta Finn Harps’ı konuk eden Stephen Bradley’in öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İrlanda Premier Lig’te oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet çıkartabilen Shamrock, en yakın takipçisi St. Patrick’in 3 puan önünde lider konumda yer alıyor. Bu hafta St. Patrick ve Sligo Rovers’ın karşı karşıya geleceğini düşünürsek, Shamrock’un kesinlikle kazanması gereken bir maç. Shamrock, maçın net favorisi. Waterford deplasmanında rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Shamrock, net bir galibiyet alır.

Toplam İddaa Oranı: 3.93

Bets10 Bahis Oranı: 5.55