Günün İddaa Kuponu 18.06.2021

18 Haziran Cuma günü için EURO 2020 maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

İsveç – Slovakya: MS 1, 1.61 (iddaa) – 1.85 (bets10) ; İsveç, EURO 2020 öncesinde hazırlık maçlarında dikkat çeken bir performans göstermişti. Oynadıkları 3 hazırlık maçından da galibiyet ile ayrılmayı başaran İsveç, EURO 2020’de de dikkat çekici bir sonuç aldı. Grubun favorisi olarak gösterilen İspanya’ya karşı puan almayı başaran Janne Andersson’un ekibi, gruptan çıkma umutlarını arttırdı diyebiliriz. İspanya karşısında kaleci Robin Olsen’in iyi bir 90 dakika çıkarttığını önemli kurtarışlara imza attığını belirtelim. Grubun ikinci maçında Slovakya ile karşılaşacak olan İsveç, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Slovakya, EURO 2020’ye sürpriz bir galibiyet ile başladı. Favori olarak gösterilen Polonya’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. EURO 2020 E Grubunda ilk maçlar sonunda liderliğe yükselen Slovakya, grubun ikinci maçında İsveç ile karşılaşacak. İsveç’in Polonya’dan daha zorlu bir rakip olabileceğini belirtelim. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Slovakya’nın böylesine bir başlangıç yapması, sürpriz oldu diyebiliriz. Polonya karşısında Robert Mak ve Milan Skriniar’ın golleriyle 3 puana ulaşan Stefan Tarkovic’in ekibi, İsveç karşısında da sürpriz arayacak. İsveç, maçın favorisi. Berg ve Isak ikilisi, bu kez çok daha etkili olacaktır. İsveç’in Slovakya’yı mağlup edeceklerini düşünüyorum.

Hırvatistan – Çekya: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.19 (bets10) ; Hırvatistan, EURO 2020’ye mağlubiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında İngiltere ile karşı karşıya gelen Zlatko Dalic’in öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İngiltere ile beraber grupta ilk 2 sırayı paylaşması beklenen Hırvatistan, grubun ikinci maçında Çekya ile karşılaşacak. İngiltere karşısında net bir şekilde santrfor eksikliği yaşayan Hırvatistan, Ante Rebic’ten istediği verimi alamadı. Her ne kadar oyunun son 15-20 dakikalık bölümünde daha fazla topa sahip olan taraf Hırvatistan olsa da, elle tutulur net bir pozisyonları yoktu. Grubun ikinci maçında Çekya ile karşılaşacak Hırvatistan’da tek hedef, Çekya’yı mağlup ederek 3 puanı almak. Çekya, EURO 2020’ye önemli bir galibiyet ile başladı. E Grubu ilk maçında İskoçya ile karşılaşan Çekya, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Patrik Schick’in golleriyle 3 puanı alan Çekya’da moraller yerinde. İlk maçlar sonunda grupta liderliğe yükselen Çekya, grubun ikinci maçında ise Hırvatistan ile karşılaşacak. İskoçya karşısında etkili bir futbol oynayarak kazanmayı başaran Jaroslav Silhavy’nin öğrencileri, Hırvatistan karşısında da puan alarak, gruptan çıkma umutlarını sürdürmek istiyor. Hırvatistan, kadroda kalitesi olarak Çekya’dan 1-2 gömlek üstün. Çekya karşısında alınacak olası bir galibiyet, gruptan çıkma umutlarını iyice arttıracak. Hırvatistan’ı galibiyete yakın görüyorum.

İngiltere – İskoçya: MS 1, 1.20 (iddaa) – 1.31 (bets10) ; İngiltere’de moraller yerinde. EURO 2020’nin favori takımları arasında gösterilen İngiltere, D Grubu ilk maçında Hırvatistan ile karşılatı. Raheem Sterling’in attığı tek golle Hırvatistan’ı 1-0 mağlup eden İngiltere, gruba 3 puan ile başlamış oldu. Oyuna sonradan giren Kalvin Phillips’in yaratıcılığında Sterling’in golüyle kazanan İngiltere, grubun ikinci maçında İskoçya ile karşılaşacak. Gareth Southgate’in öğrencileri, İskoçya karşısında da maçın net favorisi. İlk maçında Çekya’ya kaybeden İskoyaç karşısında rahat bir galibiyet almaları bekleniyor. İskoçya, EURO 2020’ye puansız başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Çekya ile karşı karşıya gelen Steve Clarke’ın öğrencileri, rakibine 2-0 mağlup oldu. Çekya karşısında çok fazla etkili olamayan İskoçya’nın en net atağı, Jack Hendry’nin direkten dönen şutuydu diyebiliriz. D Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen İskoçya, grubun ikinci maçında İngiltere ile karşı karşıya gelecek. İskoçya’yı ilk maçtan daha zorlu bir 90 dakika beklediği bir gerçek. Çekya karşısında etkisiz bir performans gösteren İskoçya’nın bugün İngiltere karşısında puan alması, bir hayli sürpriz olur. İngiltere, maçın net favorisi. İskoçya’nın bu grupta puan alma şansı bile zor diyebiliriz. İngiltere, zorlanmadan kazanır.

Toplam İddaa Oranı: 3.51

Bets10 Bahis Oranı: 5.30