Belçika – Portekiz İddaa Tahmini 27.06.2021

27 Haziran Pazar günü saat 22:00 itibariyle, EURO 2020 Son 16 Turu‘nda, Belçika ile Portekiz karşı karşıya gelecek. TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmaya Estadio de La Cartuja ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Belçika galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.15, Portekiz galibiyetine ise 3.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.16, 2.5 Alt 1.74 oran veriyor.

Belçika Gözünü Şampiyonluğa Dikti

Belçika Milli takımı süper yıldızlarıyla EURO 2020 B Gurubu’na damgasını vurdu. EURO 2020 serüvenine 3-0’lık Rusya galibiyetiyle başlayan Roberto Martinez’in öğrencileri, ikinci hafta Danimarka karşısında 2-1 kazanarak adını Son 16’ya yazdırmayı başarırken, etkili oyunundan taviz vermeyen Belçika, son hafta 1 puana ihtiyacı olan Finlandiya’yı 2-0 mağlup etti. EURO 2020 Elemelerinden itibaren Avrupa Şampiyonasında çıktığı bütün maçlarda kazanmayı başaran Belçika, gözünü Final biletine dikti. Romelu Lukaku gurup aşamalarında attığı gollerle EURO 2020’ye damga vuran isimlerden biri olurken, ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Kevin de Bruyne, 2. Hafta Danimarka karşısında galibiyeti getiren isim oldu.

Ronaldo Portekiz’i Sırtladı

EURO 2020 serüvenine son şampiyon olarak başlayan Portekiz, Macaristan engelini 3-0’lık galibiyetle turnuvanın en iyi başlangıçlarından birine imza atarken, ikinci hafta Ronaldo’nun enfes golüyle Almanya karşısında 1-0 öne geçen Fernando Santos’un öğrencileri, 90 dakikayı 4-2’lik ağır yenilgiyle tamamladı. Savunma performansıyla sınıfta kalan Portekiz, son hafta Fransa ile ya tamam ya devam maçına çıkarken, Avrupa Şampiyonasının en golcü ismi Ronaldo, 2 golle takımına 1 puanı ve Son 16 biletini getirdi. 3 maçı 4 puanla tamamlayan Portekiz, Fransa ve Almanya’nın gerisinde kaldı. Ronaldo’nun üst düzey performansı Portekiz’in guruptan çıkmasını sağlasa da, Almanya ve Fransa karşısında savunma hattının sergilediği performans, konuk ekibi Son 16 Turu kapsamında çıkacağı Belçika karşısında işini fazlasıyla zorlaştıracaktır.

Maç Bilgileri

Belçika – Portekiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi F. Brych. Mücadele Estadio de La Cartuja Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika’nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dedryck Boyata, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Leander Dendoncker, Youri Tielemans, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Dries Mertens, Romelu Lukaku.

Portekiz’in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Patricio, Ruben Dias, Raphael Guerreiro, Rui Fonte, Joao Cancelo, Bernardo Silva, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, Pizzi, Cristiano Ronaldo, Diego Jota.

EURO 2020’de hatasız bir performans grafiği ortaya koyan Belçika ve son şampiyon Portekiz’in, etkili hücum silahlarını Son 16 Turu’nda da iyi kullanarak Çeyrek Final bileti için gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Thorgan Hazard oldu ve 42. dakikada attığı şık golle Belçika’yı, Çeyrek Finale taşıdı. Son şampiyon Portekiz ise gol atamadığı maçta turnuvaya veda etti.