Venezuela Peru Bahis Tahmini 28.06.2021

COPA America B Grubunda heyecan devam ediyor. Son sıradaki Venezuela, Peru karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmayı bets10 sitesinden izleyebilirsiniz.

Venezuela ile Peru arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Venezuela galibiyetine 2.10, beraberliğe 2.80, konuk ekip Peru galibiyetine 3.10 oran belirlenmiş durumda.

Venezuela Kazanmak Zorunda

Venezuela, geçtiğimiz hafta Ekvador karşısında sürpriz bir beraberlik aldı. Grupta henüz galibiyetleri yok ama son 2 maçta aldıkları 2 beraberlik ile gruptan çıkma umutlarını son maça taşımayı başardılar. Grubun ilk maçında Brezilya’ya 3-0 kaybeden Venezuela, bu mağlubiyetin ardından Kolombiya ile 0-0, Ekvador ile de 2-2 berabere kaldı. Grubun son maçında Peru ile karşılaşacak olan Venezuela’ya galibiyet yetecek. Eğer Ekvador mağlup olur, Venezuela 1 puan alırsa, Venezuela yine gruptan çıkacak.

Peru Kolay Gol Yiyor

Peru, 4 gün önce Ekvador ile 2-2 berabere kalmıştı. 2-0 geriye düştükleri maçta, Lapadula ve Carrillo’nun golleriyle 1 puanı almayı başardılar. Grupta oynadığı 3 maçta 3 puan toplayan Ricardo Gareca’nın öğrencileri, bugün 1 Venezuela karşısında 1 puan alırsa, gruptan çıkmayı garantileyecek. COPA America B Grubunda 3 maçta da kalesini gole kapatamayan Peru, 3 maçta tam 7 gol yedi. Venezuela karşısında Peru’nun puan alarak, gruptan çıkacağını düşünüyorum.

Maç Bilgileri

Venezuela – Peru Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 00.00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estádio Nacional de Brasília Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Venezuela'nın ilk 11’i Belli mi?

Venezuela’nın muhtemel kadrosu: Wuiike Farinez, Alexander Gonzalez, Wilker Angel, Yordan Osorio, Cristian Yepes, Junior Moreno, Jefferson Savarino, Yangel Herrera, Luis Mago, Jose Salomon Rondon, Darwin Machis

Peru'nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Andre Carrillo, Gianluca Lapadula

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Venezuela, geçen hafta Ekvador karşısında iyi bir performans ortaya koydu. Hücumda etkiliydiler. Ekvador, grupta oynadığı tüm maçlarda kalesinde gol gördü. Her iki takımında gol bulacağı bir maç olabilir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Peru, tek golle 3 puanı aldı. Venezuela’yı 1-0 mağlup ettiler ve gruptan çıkmayı garantilediler.