Peru Paraguay Bahis Tahmini 03.07.2021

COPA America’da çeyrek final maçları oynanacak. Peru ile Paraguay’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 00.00’da başlayacak. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Peru ve Paraguay arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Peru kazanır 2.85, beraberlik 2.90, Paraguay kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Peru İyi Yolda

Peru, COPA America’da B Grubunda yer almıştı. Grupta oynadıkları 4 karşılaşmada 7 puan topladılar ve lider Brezilya’nın ardından grubu 2. Sırada tamamladılar. Grubun ilk maçında Brezilya’ya 4-0 kaybeden Peru, sonrasında ise oynadığı 3 maçta 7 puan topladı. Grupta oynadıkları son karşılaşmada Venezuela’yı deplasmanda 1-0 ile geçtiler. Çeyrek finalde Paraguay ile karşılaşacak Peru’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Paraguay Galibiyet Peşinde

Paraguay, COPA America’da A Grubunda mücadel etti. Gruba galibiyet ile başlayan Paraguay, ilk maçta Bolivya’yı 3-1 ile geçti. Grupta oynadıkları 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadılar. Topladığı 6 puan ile grubu 3. Sırada tamamlayan Paraguay, çeyrek finale kalma başarısı gösterdi. Grupta oynadığı son maçta Uruguay’a 1-0 kaybeden Eduardo Berizzo’nun öğrencileri, çeyrek finalde Peru ile karşılaşacak. Maç öncesinde Paraguay’da önemli bir eksik yok.

Maç Bilgileri

Peru – Paraguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden Türkiye saati ile 00:00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olímpico Pedro Ludovico Teixeira Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Peru’nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Andre Carrillo, Gianluca Lapadula

Paraguay’ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Anthony Silva, Fabian Balbuena, Alberto Espinola, Gustavo Gomez, Junior Alonso, Oscar Romero, Angel Lucena, Gaston Gimenez, Angel Romero, Richard Sanchez, Antonio Sanabria

İddaa Tahmini

Paraguay’ın grupta oynadığı son 3 karşılaşmada 2.5 gol barajı aşılmadı. Uruguay maçında da hücumda çok etkisiz kaldılar. Peru, kolay gol atan bir takım ama Paraguay karşısında işleri kolay değil. Ben düşük skorlu bir maç bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.36

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.49

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklenenin aksine gollü bir maç oldu. Penaltılara giden karşılaşmada Paraguay tur atladı ve yarı finale yükseldi.