Longford Town Sligo Rovers İddaa Tahmini 03.07.2021

İrlanda Premier Lig’te zirve hesapları yapan Sligo Rovers deplasmanda, Longford Town’a konuk olacak. Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve bets10 sitesinden canlı olarak ekranlara gelecek.

Longford Town ve Sligo Rovers arasında oynanacak olan karşılaşmanın jetbahis oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Longford Town kazanır 5.00, beraberlik 3.50, Sligo Rovers kazanır ise 1.72 olarak açıklanmış.

Longford Town Ligin Dibinde

Longford Town, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Finn Harps deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. İrlanda Premier Lig’te ligin dibinden bir türlü kurtulamayan Longford Town, 9 puan ile son sırada yer alıyor. Bu sezon ligde sadece 1 galibiyetleri var. Sezonun ilk haftasında Derry City’i 2-0 ile geçen Longford Town, tam 17 maçtır 3 puan sevinci yaşayamıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Sligo Rovers karşısında da işleri çok zor.

Sligo Rovers’ta Zirve Hesapları

Sligo Rovers, geçtiğimiz haftayı önemli bir galibiyet ile noktaladı. İç sahada konuk ettikleri Bohemians’ı 4-0 ile geçtiler. İrlanda Premier Lig’te 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Liam Buckley’in öğrencileri, lider St. Patrick ile puan farkını 3’e indirdi. Şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet alan Sligo Rovers, bu hafta Longford Town ile karşılaşacak. Longford Town karşısında da Sligo Rovers’tan rahat bir galibiyet bekliyorum.

Maç Bilgileri

Longford Town – Sligo Rovers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Flancare Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Longford Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Longford Town’ın muhtemel kadrosu: Lee Stacey, Aodh Dervin, Patrick Kirk, Dean Zambra, Michael McDonnell, Dylan Grimes, Aaron O’Driscoll, Callum Niall Thompson, Karl Chambers, Conor Davis, Aaron Dobbs

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Joey O’Brien, Lee Grace, Roberto Lopes, Daniel Mandroiu, Gary O’Neill, Liam Scales, Sean Gannon, Aaron Greene, Graham Burke, Rory Gaffney

İddaa Tahmini

Sligo Rovers, geçtiğimiz hafta farklı kazandı ve zirve umutlarını sürdürdü. Lig sonuncusu Longford Town deplasmanında da rahat kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Sligo Rovers, tek golle kazandı. Longford Town’ı deplasmanda 1-0 ile geçtiler.