Oulu – KTP Kotka İddaa Tahmini 05.07.2021

5 Temmuz Pazartesi günü Finlandiya Veikkausliiga‘da, Oulu ile KTP Kotka karşı karşıya gelecek. Castren Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın başlama saati 18:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, son sırada yer alan Oulu galibiyetine 2.11, beraberliğe 3.30, 11. sırada yer alan KTP Kotka galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. 

Oulu 9 Maçtan 1 Galibiyet Çıkarabildi

Finlandiya Veikkausliiga’nın formsuz takımı Oulu, ilk 9 haftadan sadece 3 puan almayı başarırken, ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. 8 mağlubiyetle vasat bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, bu süreçte sadece KTP Kotka’yı deplasmanda 3-1’lik skorla mağlup edebildi. 3 hafta önce alınan galibiyetin ardından KuPS Kuopio’ya hem deplasmanda hem de evinde mağlup olan Oulu, tekrar eski günlerine geri döndü. Tekrar KTP Kotka karşısında kazanarak toparlanma fırsatı bulacak olan Oulu, bu fırsatı evinde iyi değerlendirmek istiyor.

KTP Kotka Galibiyet Peşinde

KTP Kotka, geçtiğimiz hafta evinde Ilves Tampere’yi konuk ederken, sahaya üst üste 5 maçlık mağlubiyet serisiyle çıktı. İlk yarısı 0-0 beraberlikle sonra eren mücadelenin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan KTP Kotka, Johannes Laaksonen’in golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakalasa da, üstünlüğünü sadece 13 dakika sürdürebildi. Haftayı 1-1’lik beraberlikle tamamlayan konuk ekip, 9 maç sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan toplamayı başarırken, rakibi Oulu ile birlikte ligin zayıf halkası haline geldi. Galibiyete ihtiyacı olan KTP Kotka, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Oulu’dan galibiyet almak istiyor.

Maç Bilgileri

Oulu – KTP Kotka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Castren Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Oulu’nun ilk 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Juhani Pennanen, Ölander, Ruxi, Scapini, Nurmos, Nurmela, Malolo, Heikkila, Alanko, Larsson, Jokalainen.

KTP Kotka’nın ilk 11’i Belli mi?

KTP Kotka’nın muhtemel kadrosu: Anton Lepola, Alvarez, Anttila, Sissoko, Paavola, Lindfors, Ogungbaro, Agyiri, Ramadigaye, Arranz, Eerola, Ebwelle.

Sezonun ilk maçında birbirlerine gol atmayı başaran Oulu ve KTP Kotka, Finlandiya Veikkausliiga’nın dibinden kurtulmak için çıkacakları rövanş mücadelesinde skor üretmeye devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Oulu evinde Ruxi ile skor üretmeyi başarırken, KTP Kotka ise Ramandingaye’den gol katkısı aldı. Beraberlikle sonuçlanan mücadelede iki takımda skor üretti.