Brezilya Peru Bahis Tahmini 06.07.2021

COPA America’da ilk finalist belli olacak. Brezilya ile Peru’nun karşı karşıya geleceği mücadele saat 02.00’de başlayacak ve Haber Global kanalından canlı yayınlanacak.

Brezilya ve Peru arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brezilya kazanır 1.24, beraberlik 5.80, Peru kazanır ise 14.50 olarak açıklanmış.

Brezilya Doludizgin

Brezilya, COPA America’da yoluna doludizgin devam ediyor. COPA America B Grubunu lider olarak tamamlayan Brezilya, rahat bir grup aşaması geçirmişti. Grupta oynadıkları 4 maçta 10 puan toplayan Brezilya, tek puan kaybını Ekvador karşısında yaşadı. Grubu 10 puan ile lider bitiren Tite’nin öğrencileri, çeyrek finalde Şili ile karşılaştı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Paqueta’nın golüyle 1-0 kazanan Brezilya, yarı finale yükselmeyi başardı ve yarı finalde Peru ile karşılaşacaklar. Peru karşısında da kazanması beklenen Brezilya’nın ilk finalist olması yüksek ihtimal.

Peru’da Önemli Eksik

Peru, COPA America’nı dikkat çeken takımlarından biri. COPA America’da B Grubunda boy gösteren Peru, 4 maçta sonunda 7 puan topladı ve lider Brezilya’nın ardından grubu 2. Sırada bitirdi. Bu kez yarı finalde Brezilya ile tekrar karşı karşıya gelecekler. Grupta tek mağlubiyetini Brezilya’ya karşı alan Peru, grubun ilk maçında Brezilya’ya 4-0 kaybetmişti. Çeyrek finalde ise Paraguay ile eşleşen Ricardo Gareca’nın öğrencileri, rakibini penaltılarla 4-3 mağlup etti ve yarı finalde Brezilya’nı rakibi oldu. Maç öncesinde Peru’da Andre Carrillo kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Brezilya – PeruMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Haber Global kanalından Türkiye saati ile 02:00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nilton Santos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brezilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Reanan Lodi, Douglas Luiz, Arhur, Everton Riberio, Richarlison, Roberto Firmino, Neymar

Peru'nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Santiago Armeno, Gianluca Lapadula

İddaa Tahmini

Brezilya, grupta karşılaştığı rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Bu kez Peru ile yarı finalde karşılaşacaklar. Brezilya’dan yine farklı bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lucas Paqueta, yine galibiyeti getirdi. Peru’yu 1-0 mağlup eden Brezilya, COPA America’da finale yükseldi.