Ferencvaros Prishtina İddaa Tahmini 06.07.2021

Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu ilk maçında Ferencvaros evinde, Prishtina ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Ferencvaros bugün Prishtina karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Ferencvaros galibiyetine 1.11, beraberlik tercihine 8.50, Prishtina galibiyetine 19.00 oran veriyor.

Ferencvaros Net Favori

Ferencvaros, geçtiğimiz sezon Macaristan Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı. En yakın takipçisi Puskas’ın 30 puan önünde şampiyonluğa ulaştılar. Teknik direktörler ise yakından tanıdığımız bir isim. Ukraynalı Sergiy Rebrov. Yeni sezon öncesi 3 hazırlık maçı oynayan Ferencvaros, 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Son oynadıkları hazırlık maçında Dunanjska’yı 1-0 mağlup ettiler. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda Prishtina ile karşılaşacak olan Ferencvaros, turun net favorisi. Kadrolarında Oleksandr Zubkov, Franck Boli, Miha Blazic, Myrto Uzuni gibi kaliteli isimler var.

Prishtina İçin Zor Maç

Prishtina adına zor bir eşleşme olduğunu belirtelim. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda Ferencvaros ile karşılaşacaklar. Kosova Ligi ekiplerinden biri olan Prishtina, Ön Eleme turu yarı final maçında, Folgore’yi deplasmanda 2-0 ile geçmişti. Ön Eleme turu final maçında ise Int Escaldes karşısında da 2-0 kazandılar ve 1. Eleme turuna katılmaya hak kazandılar. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Prishtina’nın avantajlı bir skor alabileceğini pek sanmıyorum.

Maç Bilgileri

Ferencvaros – Prishtina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Miha Blazic, Lasha Dvali, Tokmac Nguen, Ikor Kharatin, Eldar Civic, David Siger, Henry Wingo, Myrto Uzuni, Robert Mak, Franck Boli

Prishtina'nın ilk 11’i Belli mi?

Prishtina’nın muhtemel kadrosu: Ardit Nika, Besnik Krasniqi, Gledi Mici, Lorik Boshnjaku, Endrit Krasniqi, Qendrim Zyba, Leotrim Bekteshi, Otto John, Sabien Lilaj, Leotrim Kryeziu, Mendurim Hoti

İddaa Tahmini

Ferencvaros, geçtiğimiz sezon ligini şampiyon olarak tamamladı. Prishtina karşısında maçın net favorisiler. Ferencvaros’un rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 32

Bets10Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ferencvaros, rahat bir galibiyet aldı. Prishtina’yı 3-0 mağlup ettiler ve rövanş maçı için avantajı kaptılar.