Derry City Shamrock İddaa Tahmini 16.07.2021

İrlanda Premier Lig’te Cuma günü 2 maç var. Lider Shamrock deplasmanda, Derry City’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Derry City ve Shamrock arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Derry City kazanır 4.50, beraberlik 3.40, Shamrock kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış.

Derry City İç Sahada Kaybetmiyor 

Derry City, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. Özellikle deplasman maçlarında sorun yaşayan bir takım haline geldiler. 3 hafta önce Dundalk deplasmanında 2-1 kaybeden Derry City, geçtiğimiz hafta ise St. Patrick deplasmanından eli boş döndü. İrlanda Premier Lig’te son 4 karşılamada sadece 1 galibiyet alabilen Declan Devine’ın öğrencileri, bu hafta lider Shamrock’u konuk edecek. İç sahada oynadığı son 5 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan Derry City, Shamrock karşısında da puan peşinde. Derry City’de bu hafta Jamie Lennon kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Shamrock Lider Konumda

Shamrock, geçtiğimiz hafta Sligo Rovers ile karşılaşacaktı ama Sligo Rovers’ın Konferans Ligi maçına çıkması sebebiyle bu karşılaşma ertelendi. 2 hafta önce iç sahada Dundalk’ı konuk eden Shamrock, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. İrlanda Premier Lig’te liderliğini sürdüren Stephen Bradley’in öğrencileri, en yakın takipçisi St. Patrick ile eşit puana sahip. Averaj üstünlüğü Shamrock’ta ve Shamrock’un 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Derry City – Shamrock Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Brandywell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Derry City’de Jamie Lennon kart cezalısı.

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Nathan Gartside, Cameron McJannett, Eoin Toal, Ciaran Coll, William Patching, Joe Thomson, Ciaron Harkin, William Fitzgerald, James Akintunde, P. Ferry, R. Boyce

Shamrock'un ilk 11’i Belli mi?

Shamrock’un muhtemel kadrosu: Alan Mannus, Sean Gannon, Liam Scales, Lee Grace, Joey O Brien, Rory Gaffney, Roberto Lopes, Garry O’Neill, Daniel Mandroiu, Aaron Greene, Graham Burke

İddaa Tahmini

Derry City, iç sahada kolay kolay kaybetmiyor. Son 5 maçtan da puan almayı başardılar. Shamrock ise lider konumda ama özellikle deplasman maçlarında sorun yaşayabiliyorlar. Bu maç için en mantıklı tercih karşılıklı gol var olacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…