Günün İddaa Kuponu 15.07.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Sligo Rovers Hafnarfjordur: MS 1, 1.65 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Sligo Rovers, bildiğimiz gibi İrlanda Premier Lig’te mücadele ediyor. Bu sezonda şampiyonluk yarışı içinde yer alan Liam Buckley’in öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 1. Eleme turundan katılıyor. Geçtiğimiz hafta Hafnarfjordu ile karşı karşıya gelen Sligo Rovers, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın sonlarına doğru yediği golle 1-0 kaybeden Sligo Rovers’ın rövanş maçında en az 2 farklı kazanması gerekiyor. İlk maçta oyundan atılan Greg Bolger, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Hafnarfjordur, ilk maçtan avantajlı bir skor ile ayrılmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Sligo Rovers’ı 1-0 mağlup ettiler ve tur kapısını araladılar. Rakibin 10 kişi kalmasını fırsat bilen İzlanda ekibi, Steven Lennon’un attığı tek gole kazandı ve önemli bir avantajı eline geçirdi. Ligi Olafsson’un ekibi, bugün alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette adını bir üst tura yazdıran taraf olacak. Hafnarfjordur’un bu deplasmanda alacağı 2-1’lik mağlubiyet dahi, bir ür tura yükselmeleri için yeterli. Sligo Rovers’ın en az 2 farklı kazanması şart. Turu geçerler mi bilinmez ama rövanş maçında Hafnarfjordur’u mağlup edeceklerini düşünüyorum.

Bohemians Stjarnan: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Bohemians, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılan 3 İrlanda takımından biri. 1. Eleme turu ilk maçında İzlanda’nın Stjarnan takımı ile karşılaştılar ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Rövanş maçı için avantajı eline geçirmeyi başaran Keith Long’un ekibi, Ross Tierney’in golüyle avantajı eline geçirdi. İlk maçta Stjarnan karşısında daha etkili bir performans göstermelerine rağmen kazanmayı başaramayan Bohemians, rövanş maçının favorisi olarak gösteriliyor. Stjarnan, İzlanda Ligi’nde 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışmıştı. Bu mağlubiyetin ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Bohemians ile karşılaştılar. Rakibi ile 1-1 berabere kalan İzlanda ekibi, avantajı rakibine kaptırdı. Bugün Bohemians deplasmanında alacakları 0-0’lık beraberlik, Stjarnan’ın Avrupa Konferans Ligi’ne veda etmesine neden olacak. 1-1’in dışında 2-2 ve üzeri beraberliklerde ise bir üst tura yükselmeyi başaracaklar. Stjarnan, ilk maçta çok etkili olamadı. 1-1 berabere kaldıkları için şanslı olduklarını belirtelim. Bohemians’ın bu kez kazanacağını düşünüyorum. Stjarnan’ı iç sahada mağlup ederler.

Dila Gori Zilina: MS 2, 1.96 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Dila Gori, Gürcistan Ligi takımlarından biri. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin ilk turunda zor bir takım işe eşleşen Dila Gori, Zilina ile karşılaştı. Rakibine deplasmanda 5-1 kaybettiler ve tur şansını bir hayli zora soktular. Zilina karşısında turu geçmeleri de beklenen bir durum değildi. Sezonun ilk yarısını Gürcistan Erovnuli’de 4. Sırada tamamlayan Dila Gori, zirve mücadelesi veriyor. Bu hafta içi Konferans Ligi rövanş maçında, Zilina’yı konuk edecekler. Zilina, Slovakya Ligi’nin dişli takımlarından biri diyebiliriz. Slovan Bratislava ve Dunanjska’nın ardından en güçlü 3. Takım konumundalar. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Eleme turunda Dila Gori’yi konuk eden Pavol Stano’nun öğrencileri, sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. İlk maçta alınan farklı galibiyet, Zilina’nın tur kapısını aralamasını sağladı. Rövanş maçının da favorisi olan Zilina’dan yine galibiyet bekleniyor. Zilina, ilk maçı farklı kazandı. Dila Gori deplasmanında da kazanarak, 2. Eleme turuna yükselmeyi başarırlar.

Toplam İddaa Oranı: 4.65

Bets10 Bahis Oranı: 6.30