Galatasaray PSV İddaa Tahmini 28.07.2021

UEFA Şampiyonla Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray evinde, PSV ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ile PSV takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 2.75, beraberlik tercihine 4.20, PSV galibiyetine ise 2.15 verildiğini görüyoruz.

Galatasaray Yokları Oynadı

Galatasaray, sezona kötü başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında PSV ile karşılaşan Fatih Terim’in öğrencileri, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Eran Zahavi’yi tutmakta zorlanan Galatasaray savunması, hiç hazır bir görüntü çizmedi. Genel anlamda maça ortak olamayan ve pozisyon bulmakta zorlanan bir Galatasaray olduğunu belirtelim. Mostafa Mohamed ve Falcao’nun hazır olmaması, Babel’in ilerde yalnız kalması, Galatasaray’ın hücum gücünü kısıtladı. İlk maçı 5-1 kaybeden Galatasaray’ın turu geçmesi için en az 4-0 ya da 5 fark ve üzeri bir galibiyet alması gerekiyor.

PSV Tur Kapısını Araladı

PSV, ilk maçtan farklı bi galibiyet ile ayrıldı. Temsilcimiz Galatasaray’ı 5-1 ile geçtiler ve çok büyük bir avantaj yakaladılar. Eran Zahavi’nin 3 gol attığı ve yıldızlaştığı maçta rahat bir galibiyet alan PSV, rövanş maçının da favorisi olarak gösteriliyor. Özellikle hücumda müthiş bir üretkenlik ortaya koyan PSV, Eran Zahavi, Mario Götze ve Madueke gibi oyuncularıyla rahat skor bulabiliyor. Bireysel yetenekleri çok üst düzey oyunculardan kurulu PSV, Galatasaray karşısında rövanş maçının da favorisi. PSV’de Ihattaren, Pablo Rosario, Dumfries Malen’in kadroda yer almadığnı belirtelim.

Maç Bilgileri

Galatasaray – PSV Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadele Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Alejandro Hernandez. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSV’de Ihattaren, Pablo Rosario, Dumfries Malen’in kadroda yer almadığnı belirtelim.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Jesse Sekidika, Alpaslan Öztürk, Luyindama, Marcao, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

PSV'nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Jordan Teze, Nick Viergever, Oliver Boscagli, Philipp Max, Ibrahim Sangare, Marco Van Ginkel, Cody Gakpo, Yorbe Vertessen, Mario Götze, Eran Zahavi

İddaa Tahmini

PSV, maçın favorisi ama Galatasaray’ın bu kez hücuma daha aktif olacağını düşünüyorum. Karşılıklı gollerin atılacağı bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray evinde, sürpriz yapamadı. PSV’ye 2-1 kaybettiler ve Şampiyonlar Ligi’nden elendiler.