Omonia Nicosia Dinamo Zagreb İddaa Tahmini 27.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Omonia Nicosia evinde, Dinamo Zagreb’i konuk edecek. Karşılaşma saat 18.00’de start alacak.

Omonia Nicosia ile Dinamo Zagreb takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Omonia Nicosia galibiyetine 3.75, beraberlik tercihine 3.50, Dinamo Zagreb galibiyetine ise 1.95 verildiğini görüyoruz.

Omonia Nicosia’nın İşi Zor

Omonia Nicosia, ilk maçtan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarıda birçok pozisyona girdiler ama değerlendiremediler. İkinci yarıda Lovro Majer’in etkili oyunu, Omonia Nicosia’nın umutlarını yıktı diyebiliriz. Dinamo Zagreb karşısında 65. Dakikadan sonra 2 gol yiyen Henning Berg’in ekibi, tur şansını zora soktu. Dinamo Zagreb karşısında turu geçebilmeleri için, en az 3 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Maç öncesinde Omonia Nicosia’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Dinamo Zagreb Hata Yapmadı

Dinamo Zagreb, ilk maçta hata yapmadı. İlk yarıda çok etkili olamadılar ama ikinci yarıda Lovro Majer’in etkili oyunu ile Omonia Nicosia’yı 2-0 mağlup eden Dinamo Zagreb, avantajı eline geçirdi. Damir Krznar’ın ekibi, bir önceki turda Valur’u elemeyi başarmıştı. Omonia Nicosia karşısında da önemli bir avantaj yakalayan Hırvat ekibi, rövanş maçının da favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Dinamo Zagreb’te Arijan Ademi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele GSP Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dinamo Zagreb’te Arijan Ademi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Omonia Nicosia'nın ilk 11’i Belli mi?

Omonia Nicosia’nın muhtemel kadrosu: Fabiano, Tomas Hubocan, Jan Lecjaks, Adam Lang, Abdullahi Shehu, Eric Bautheac, Jordi Gomez, Charalampos Charalampous, Fotio Papoulis, Michal Duris, Marko Scepovic

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Daniel Zagorac, Daijel Stefulj, Kevin Catherine, Rasmus Lauritsen, Josip Misic, Amer Gojak, Petar Stojanovic, Lovro Majer, Kristijan Jakic, Luka Menalo, Bruno Petkovic

İddaa Tahmini

Dinamo Zagreb’te Majer gibi önemli bir faktör var. İlk maçta, kalitesini ortaya koydu ve Dinamo Zagreb’e galibiyeti getirdi. Dinamo Zagreb’in yine kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dinamo Zagreb, tek golle kazandı. Omonia Nicosia’yı 1-0 mağlup ettiler ve tur atladılar.