Beşiktaş Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 13.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te 2021-2022 sezonu start alacak. Son şampiyon Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.34, beraberlik 6.10, Çaykur Rizespor kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış.

Beşiktaş 3 Puan Peşinde

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladı. Özellikle sezonun ikinci yarısında gösterdikleri müthiş performans ile şampiyonluk ipini göğüsleyen Siyah Beyazlılar, bu sezon doğrudan Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Bu sebeple önemli bir kadro kurmayı hedefliyorlar. Transfer döneminde Salih Uçan, Alex Teixeira, Mehmet Topal ve Kenan Karaman gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdiler. Geçen sezonun hücumdaki en önemli silahları Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal ise takımdan ayrıldı. Ghezzal’ın bu sezonda Beşikaş forması giyme olasılığı var ama henüz netleşen bir durum yok. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Ajdin Hasic’in sakatlığı bulunuyor.

Rizespor’da Yaprak Dökümü

Rizespor’un geçtiğimiz sezon hedefi kümede kalmaktı. Bülent Uygun yönetiminde geçen sezon 48 puan topladılar ve kümede kalmayı başardılar. Yeni sezonda 2 hazırlık maçı oynayan Rizespor, Alanyaspor’a 2-0, Kocaelispor’a ise 3-2 mağlup oldu. Transfer döneminde ise Ankaragücü’nden Alper Potuk, Guingapm’tan Lebogang Phiri, Fenerbahçe’den Gökhan Gönül, Wıllem II’den Sebastian Holmen, Benevento’dan Bryan Dabo, Başakşehir’den Cumali Sertel ve Al Wasl’dan Ronaldo Mendes’i transfer eden Rizespor’da ise birçok ayrılık yaşandı. Mykola Morozyuk, Söderlund, Dimitrios Charziisaias, İsmail Köybaşı, Braian Samudio, Tunay Torun, Abdullah Durak, Montassar Talbi, Milan Skoda ise takımdan ayrılan isimler oldu.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Ajdin Hasic’in sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş'ın 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Vida, Welliton, N’Sakala, Atiba, Josef, Salih Uçan, Nkoudou, Kenan Karaman, Cyle Larin

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Damjan Djokovic, Bryan Dabo, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Fabricio Baiano, Erik Sabo, Loic Remy

İddaa Tahmini

Beşiktaş’tan galibiyet beklentim var. Rizespor’u Vodafone Park’ta mağlup ederler ve Süper Lig’e 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.34

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Son şampiyon Beşiktaş, yeni sezonu galibiyet ile açtı. Rizespor’u iç sahada 3-0 mağlup ettiler.