Brentford Arsenal İddaa Tahmini 13.08.2021

İngiltere Premier Lig’te yeni sezon heyecanı başlayacak. Arsenal deplasmanda, Brentford’a konuk olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Brentford ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brentford kazanır 4.05, beraberlik 3.80, Arsenal kazanır ise 1.91 olarak açıklanmış.

Brentford’un Arsenal Sınavı

Brentford, geçtiğimiz sezonu İngiltere Championship’te 3. Sırada tamamladı. Play off’a kalmayı başaran Brentford, yarı finalde Bournemouth’u elemeyi başardı. Finalde ise Swansea City’i 2-0 mağlup ettiler ve Premier Lig’e yükselen 3. Takım oldular. İlk kez Premier Lig’te mücadele edecek olan Brentford, ligin ilk haftasında Arsenal ile karşılaşacak. Transfer döneminde Midtyylland’tan Frank Onyeka ve Celtic’ten Kristoffer Ajer’i kadrosuna katan Brentford, Ivan Toney ve Sergi Canos gibi yıldızlarını ise takımda tutmayı başardı.

Arsenal Galibiyet Peşinde

Arsenal, bildiğimiz gibi geçen sezonu Premier Lig’te 8. Sırada tamamladı. Şampiyonluk yarışına hiç giremeyen Arsenal, zirveden de uzak kaldı. Son haftalarda üst üste galibiyetler alarak, biraz olsun moral buldular ve Premier Lig’te 2020-2021 sezonun 5 maçlık galibiyet serisi ile kapattılar. Yeni sezonda ise ilk hafta Brentford’a konuk olacaklar. Transfer döneminde Benfica’dan Nuno Taveres, Brighton’dan Ben White ve Anderlecht’den Albert Sambi ile kadrosunu güçlendiren Arsenal’da David Luiz ise takımdan ayrıldı. Maç öncesinde Arsenal’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Brentford – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Sergi Canos, Mathias Jensen, Bryan Mbeumo, Tarique Fosu, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Ivan Toney

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Aubameyang

İddaa Tahmini

İlk haftalar Premier Lig’te sürpriz sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Ligin yeni takımı Brentford’tan beklenti büyük. Arsenal karşısında gol bulackalarını düşünüyorum. Ivan Toney, dikkat çekebilecek bir golcü. Karşılıklı gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, sezona kötü başladı. Ligin yeni takımı Brentford’a 2-0 kaybettiler.