Günün İddaa Kuponu 13.08.2021

13 Ağustos Cuma günü farklı liglerde sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Almanya Bundesliga, Türkiye Süper Lig ve Fransa Ligue 1 karşılaşmalarıyla kazanmanızı dilerim.

Mönchengladbach – Bayern Münih: H2, 1.84 (iddaa) – 2.28 (Bets10) ; 13 Ağustos Cuma günü, Almanya Bundesliga‘da yeni sezon başlıyor. Haftanın ilk maçında, Mönchengladbach ile son şampiyon Bayern Münih karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen izleyebileceğiniz maçın başlama saati 21:30. Mönchengladbach cephesinde hoca değişikliği yaşandı. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi sahnesinde alınan Son 16 bileti, Almanya Bundesliga’nın 8. Sırada bitirilmesinin ardından, teknik adam Marco Rose’u kurtaramadı ve Gladbach yeni sezonda göreve Adi Hütter’i getirdi. Yeni sezonda kadrosunu büyük ölçüde koruyan ev sahibi, transfer döneminde takımda kiralık olarak bulunan Wolf’u kadrosuna katarken, takıma katılan diğer isimse Netz oldu. Sezonu Bayern Münih karşısında açacak olan Mönchengladbach, hazırlık maçları kapsamında Paderborn, Metz ve Groningen ile karşılaşırken, 2 galibiyet, 1 beraberlikle birlikte, iyi bir hazırlık süreci geçirdi. Bayern Münih, genç teknik adam Julian Nagelsmann’a emanet. Almanya Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih, Hansi Flick yönetiminde Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Çeyrek Final Turu’na kadar yükselmişti. Henüz 34 yaşında olmasına karşın Dortmudn kariyeriyle takdir toplayan Nagelsmann, 5 yıllık sözleşme ile Münih’in başına geçti. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren konuk ekip, transfer döneminde David Alaba’yı kaybederken, yerine Dayot Upamecano’yu transfer etti. Son 9 sezondur Bundesliga’yı domine eden Bayern Münih, yeni sezonda da teknik adamı ve kadro yapısıyla ligin en iddialı takımı. Güçlenerek yoluna devam eden ve Nagelsmann hamlesiyle dikkat çeken Bayern Münih, Almanya Bundesliga sahnesine iyi bir başlangıç yapacak ve ilk haftayı farklı galibiyetle noktalayacaktır.

Beşiktaş – Çaykur Rizespor: MS 1, 1.21 (iddaa) – 1.37 (Bets10) ; Türkiye Süper Lig sahnesinde beklenen gün geldi çattı. Yeni sezon heyecanı 13 Ağustos Cuma günü, Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak mücadele ile başlıyor. Günün tek maçı 20:30‘da, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde Türkiye Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk ipini göğüsledi. Sezonun sürpriz takımı olan Siyah Beyazlılarda, Ghezzal, Rosier, Josef, Aboubakar ve Larin Süper Lig sahnesine damga vuran bir performans ortaya koydu. Yeni sezon öncesi takımda kiralık olarak forma giyen Ghezzal ve Rosier takıma yeniden katıldı. Takımdan ayrılan en önemli isim ise Aboubakar olurken, Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Teixeira transferleriyle Beşiktaş kadrosunu güçlendirdi. Golcü arayışlarını sürdüren ev sahibi, sezona en hazır kadrolardan birine sahip. Aboubakar dışında kadrosunu büyük ölçüde koruyan Beşiktaş, uzun süre sonra taraftarıyla kavuşacağı sezonun ilk sınavında, Çaykur Rizespor engelini 3 puanla aşmak istiyor. Çaykur Rizespor’da Bülent Uygun dönemi devam ediyor. Geçtiğimiz sezon takımı ligde tutmayı başaran tecrübeli çalıştırıcı, sezon bitiminde konuk ekibi düşme potasının 8 puan üzerinde tuttu. Transfer döneminin haraketli takımlarından biri olan Karadeniz ekibi, transfer döneminde İsmail Köybaşı, Braian Samudio, Tunay Torun, Abdullah Durak, Montassar Talbi, Milan Skoda, Mykola Morozyuk, Söderlund ve Dimitrios Charziisaias ile yollarını ayırırken, yerlerini Gökhan Gönül, Alper Potuk, Bryan Dabo, Lebogang Phiri, Sebastian Holmen, Cumali Sertel ve Ronaldo Mendes transferleriyle dolduruldu. Hazırlık sürecinde Kocaelispor ve Alanyaspor ile karşılaşan konuk ekip, 2 maçtan da mağlup ayrılırken, savunma performansıyla sınıfta kaldı. Türkiye Süper Lig sahnesine son şampiyon olarak start verecek olan Beşiktaş, güçlenen kadrosuyla Çaykur Rizespor engelini zorlanamadan aşacak ve evinde taraftarlarına 3 puanla kavuşacaktır.

Lorient – Monaco: MS 2, 1.54 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 13 Ağustos Cuma akşamı, Fransa Ligue 1 sahnesinde, Lorient ile Monaco karşı karşıya gelecek. 2. haftanın açılış mücadelesi Türkiye saati ile 22:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de sezona 1 transferle başlayan Lorient, geçtiğimiz sezon Ligue 1 sahnesinde küme düşme tehlikesi yaşarken, kadrosunu büyük ölçüde korumuş ve yeni sezon öncesi güven vermemişti. Sadece Igor Silva ile anlaşma sağlayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Saint Etienne deplasmanında sezona merhaba derken, haftayı 1-1’lik beraberlikle noktaladı. Karşılaşmada Julien Laporte’nine enfes golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran Pellissier’in öğrencileri, penaltı golüyle galibiyeti kaçırsa da, iyi bir sezon başlangıcına imza attı. Savunma hattına takviye olarak takıma katılan Igor Silva ilk maçta forma giymedi. Ligin zayıf halkaları arasında yer almadığını ispatlar nitelikte bir 90 dakikayı geride bırakan Lorient, ilk iç saha sınavını ise Monaco karşısında verecek. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde 2’de 2 yapmayı başaran Monaco, Fransa Ligue 1’de ise sezonu 1 puanla açtı. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Sparta Prag’ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek sezonu açan Niko Kovac’ın öğrencileri, lige yorgun ama moralli dönerken, evinde ağırladığı Nantes ile 1-1 berabere kaldı. 1-0 öne geçen Monaco, maç boyunca üstün bir futbol sergilerken, çok net gol fırsatlarını bir türlü değerlendiremedi. Niko Kovac’ın öğrencileri, iki kulvarda birden sergilediği futbolla, sezona iyi bir başlangıç yaptı diyebiliriz. Gelson Martisn 3 maçta 2 golle takımın en golcü isim olurken, yeni transferler Boadu ve Jean Lucas, Nantes karşısında iyi bir performans sergilemekten uzak kaldı. Kaleci Nübel ise Monaco kariyerine iyi başladı. Fransa Ligue 1’in ilk haftasında galibiyet kaçırsa da, Monaco sergilediği futbolla iyi başlangıcın sinyallerini verdi. Şampiyonlar Ligi sahnesinden galibiyetle dönen Monaco, Lorient deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.42

Bets10 Bahis Oranı: 5.62