Manchester United Leeds United İddaa Tahmini 14.08.2021

İngiltere Premier Lig’te ilk hafta heyecanı yaşanacak. Leeds United deplasmanda, Manchester United’ı konuk edecek. Karşılaşmanın saat 14.00’te başlayacağını belirtelim.

Manchester United ve Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.55, beraberlik 4.55, Leeds United kazanır ise 5.90 olarak açıklanmış.

Jadon Sancho Katkı Verir

Manchester United, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi finalinde, Villarreal’e penaltılarla kaybetmişti. Sezonu kupa ile kapatma şansını kaçırdılar. İngiltere Premier Lig’te ise sezonu 2. Sırada tamamladılar. Solskjaer’in ekibi, şampiyon Manchester City’nin 12 puan gerisinde kalmıştı. Büyük ölçüde kadrosunu korumayı başaran Manchester United, Borussia Dortmund’tan Jadon Sancho’yu renklerine bağladı. Sancho’nun Manchester United’a büyük bir katkı vermesi bekleniyor. Cavani, Bruno Fernandes, Rashford ve Sancho 4’lüsü ile Premier Lig’te bu sezon oldukça iddialı olabilirler. Premier Lig’te ilk hafta Leeds United’ı konuk edecek Manchester United’ta eksik bulunmuyor.

Leeds United Sürpriz Peşinde

Leeds United, bu sezon transfer döneminde 3 oyunucu kadrosuna kattı. Junior Firpo, Kristoffer Klaesson ve Jack Harrison’u transfer ettiler. Geçen sezon Jack Harrison, Leeds United ile harikalar yaratmıştı ve Manchester City’den bonservisini aldılar. İngiltere Premier Lig’te geçtiğimiz sezonu 8. Sırada tamamlayan Leeds United, Marcelo Bielsa yönetiminde dikkat çeken takımlardan biriydi. Elland Road’ta özellikle büyük maçlarda iyi bir performans gösterdiler. Yeni sezonun ilk haftasında Manchester United’a konuk olacak Leeds United’ta eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Manchester United – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 14.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, , Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cavani

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Meslier, Luke Ayling, Liam Cooper, Diego Llorente, Pascal Struijk, Junior Firpo, Stuart Dallas, Raphinha, Rodrigo, Jack Harrison, Bamford

İddaa Tahmini

Manchester United, güçlü bir kadroya sahip. Sancho transferiyle güçlerine güç kattılar. Old Trafford’ta seyircisi önünde Manchester United, galibiyete yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, farklı kazandı. Old Trafford’da Leeds United’ı 5-1 ile geçtiler. Bruno Fernandes, maçın yıldızıydı.