Giresunspor Galatasaray İddaa Tahmini 16.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te ilk haftanın kapanış maçı. Giresunspor evinde, Galatasaray’ı ağırlayacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Giresunspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 5.55, beraberlik 4.40, Galatasaray kazanır ise 1.65 olarak açıklanmış.

Giresunspor Sürpriz Peşinde

Giresunspor, bu sezon Süper Lig’in yeni takımlarından biri. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’i 2. Sırada tamamladılar ve doğrudan Süper Lig’e yükseldiler. Ligin ilk haftasında ise Galatasaray ile karşılaşacaklar. Transfer döneminde Lanus’tan Alexis Perez, Trabzonspor’dan Flavio ve Diabate, Dnipro’dan Douglas, Beşiktaş’tan Umut Nayir, Panathinaikos’tan Sankhare, Galatasaray’dan Okan Kouçuk, Adana Demirspor’dan Hamidou Traore, Yeni Malatyaspor’dan Zeki Yavru, Sheffield Wednesday’dan ise Joey Pulupessy’i transfer ettiler. Çok sayıda transfer yapan Giresunspor’un takım kimyasının nasıl şekilleneceği merak konusu. Galatasaray maçı öncesinde Giresunspor’da eksik bulunmuyor.

Galatasaray Bir Üst Turda

Galatasaray, geçtiğimiz hafta Konferans Ligi mesaisindeydi. St. Johnstone ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Galatasaray, rövanş maçında rakibini 4-2 mağlup etti. Bir üst tura yükselen Sarı Kırmızılılar, Danimarka’nn Randers takımı ile eşleşti. Süper Lig’te ise ilk hafta maçında, Giresunspor deplasmanına konuk olacaklar. Sezona iyi bir giriş yapan Kerem Aktürkoğlu, St. Johnstone karşısında 2 asist ve 1 gollük performans ile dikkat çekti. Kopenhag’tan Victor Nelsson, Univ Craiova’dan Alexandru Cicaldau, Alanyaspor’dan Berkan Kutlu, Rennes’ten Sacha Boey, Crystal Palace’tan Patrick Van Aanholt, Kasımpaşa’dan Aytaç Kara, Göztepe’den Alpaslan Öztürk gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, güçlü bir kadro kurdu. Giresunspor maçı öncesinde Omar ve Oğulcan kadroda yer almayan isimler.

Maç Bilgileri

Giresunspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Omar ve Oğulcan kadroda yer almayan isimler.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Douglas, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Aytaç Kara, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

İddaa Tahmini

Galatasaray, maçın net favorisi. Giresunspor’un henüz hazır olmadığını, hazırlık maçlarından görmüş olduk. Galatasaray’ın rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, hata yapmadı. Giresunspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve sezona galibiyet ile başladılar.