Villarreal Granada İddaa Tahmini 16.08.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Granada deplsamanda, Villarreal’e konuk olacak. Mücadelenin saat 21.00’de start alacağını belirtelim.

Villarreal ve Granada arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 1.54, beraberlik 4.35, Granada kazanır ise 6.50 olarak açıklanmış.  

Villarreal Penaltılarla Kaybetti

Villarreal, geçtiğimiz sezonu İspanya La Liga’da 7. Sırada tamamladı ama Avrupa Ligi’nde şampiyonluğa ulaştıkları için bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alacaklar. Geçtiğimiz hafta ise Avrupa Süper Kupası’nda Chelsea ile karşılaşan Villarrea, normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere biten maçta, rakibine penaltılarla kaybetti. La Liga’nın ilk haftasında ise Granada ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Villarreal’de Samuel Chukwueze ve Daniel Parejo’nun sakatlıkları var.

Granada’dan Önemli Transfer

Granada, bu sezon transfer döneminde önemli bir isimi kadrosun kattı. Roberto Soldado’nun ayrılışının ardından, Villarreal’den Carlos Bacca’yı transfer ettiler. Bacca’nın Granada’ya bu sezon katkı sağlayacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz sezonu La Liga’da 9. Sırada tamamlayan Granada, iyi bir sezon geçirdi. Temmuz ayında takımın başına Roberto Moreno getirildi ve yeni hocasıyla ilk maçı Villarreal deplasmanında çıkacak olan Granada, sezona sürpriz yaparak başlamak istiyor. Villarreal maçı öncesinde, Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Villarreal – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Samuel Chukwueze ve Daniel Parejo’nun sakatlıkları var. Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı bulunuyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Daniel Parejo, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Gerard Moreno

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

İddaa Tahmini

Villarreal’den bu hafta galibiyet bekliyorum. Gerard Moreno önderliğinde, Granada’yı mağlup ederler ve sezona 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.54

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sürpriz bir sonuç çıktı. Villarreal’in rahat kazanması bekleniyordu ama olmadı. Mücdele golsüz eşitlik ile sonuçlandı.