Elche Athletic Bilbao İddaa Tahmini 16.08.2021

İspanya La Liga’da geçen sezon kümede kalmayı başaran Elche iç sahada, Athletic Bilbao ile karşılaşacak.  Mücadele saat 23.00’te Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Elche ile Athletic Bilbao arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Elche galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.40, konuk ekip Athletic Bilbao galibiyetine 2.11 oran belirlenmiş durumda.

Elche Son Hafta Lige Tutundu

Elche, geçtiğimiz sezon La Liga’yı 17. Sırada tamamladı. Kıl payı kümede kaldılar diyebiliriz. Ligin son haftasında Athletic Bilbao’yu 2-0 mağlup eden Elche, son hafta lige tutundu. Yeni sezonun ilk haftasında ise yine Athletic Bilbao ile karşılaşacaklar. Transfer döneminde Pedro Bigas, Ivan Marcone, Lucas Boye, Johan Mojica ve Enzo Roco gibi isimleri kadrosuna kattılar. Dani Calvo, Ramon Folch, Miguel Cifuentes ve Victor Rodriguez’in ise takımdan ayrıldıklarını belirtelim.

Athletic Bilbao’da Önemli Eksik

Athletic Bilbao, geçtiğimiz sezonu İspanya La Liga’da 10. Sırada tamamladı. İyi bir sezon geçirmediklerini belirtelim. Marcelino yönetiminde 46 puan toplayabildiler. Sezona Gaizka Garitano yönetiminde başladıklarını ve sezonun ikinci yarısında Marcelino’nun göreve geldiğini de belirtmeden geçmeyelim. Bu sezon üst sıraları hedefleyen Athletic Bilbao, ligin ilk haftasında Elche ile karşılaşacak. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Raul Garcia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Elche – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Raul Garcia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Badia, Cifu, Calvo, Josema, Josan, Mfulu, Fidel, Marcone, Rigoni, Nino, Milla

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Iker Muniain, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Elche, yüksek skorlu maçlar çıkartan bir takım değil. Geçen sezon buna şahit oldu. Bilbao’da da bugün Raul Garcia cezalı. Kısır bir maç bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.48

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.59

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele başladığı gibi sona erdi. İki takımda 1’er puana razı oldu. 2.5 gol altı tericihimiz rahat kazandı.