Liverpool Burnley İddaa Tahmini 21.08.2021

İngiltere Premier Lig’te Cumartesi gününün açılış maçında Liverpool evinde, Burnley’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Liverpool ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.20, beraberlik 7.30, Burnley kazanır ise 16.50 olarak açıklanmış.

Salah Önderliğinde Galibiyet Geldi

Liverpool, Premier Lig’te sezonu galibiyet ile açtı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Norwich City deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile döndüler. Diogo Jota, Roberto Firmino ve Mohamed Salah’ın golleriyle 3 puanı alan Liverpool, sezona galibiyet ile başladı. 1 gol ve 2 asist ile oynayan Mohamed Salah, maçın yıldızıydı. Yaklaşık 1 yıl aranın ardından sakatlığını atlatan Van Dijk, Norwich City karşısında maça ilk 11’de başladı. Bu hafta Burnley’i konuk edecek Liverpool’da Andrew Robertson’un sakatlığı bulunuyor.

Burnley Evinde Mağlup

Burnley, geçtiğimiz hafta iç sahada mağlubiyet yaşadı. Turf Moor’da konuk ettikleri Brighton’a 2-1 kaybettiler. Tarkowski’nin golüyle 2. Dakikada öne geçen Burnley, ikinci yarıda yediği gollerle, sahadan puansız ayrıldı. Sean Dyche’ın ekibi, bu sezon Premier Lig’e puansız başladı. 1-0 önde götürdükleri maçta, golden sonrada net pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Bu hafta Liverpool’a konuk olacak Burnley’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Liverpool – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Andrew Robertson’un sakatlığı bulunuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Tsimikas, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Mane, Salah, Firmino

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

İddaa Tahmini

Liverpool, maçın net favorisi. Sezona iyi başladılar. Anfield’ta konuk edecekleri Burnley’i farklı mağlup etmelerini bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.46

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, rahat bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Burnley’i 2-0 ile geçtiler.