Galatasaray Hatayspor İddaa Tahmini 23.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te haftanın kapanış maçı. Galatasaray evinde, Hatayspor’u ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadeleyi Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.52, beraberlik 4.85, Hatayspor kazanır ise 6.60 olarak açıklanmış.

Galatasaray İç Sahada Favori

Galatasaray, yeni sezonda Süper Lig’e galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Geçtiğimiz hafta ligin yeni takımı olan Giresunspor’a konuk olan Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Yeni transfer Cicaldau, golle tanıştı ve Galatasaray forması ile ilk golünü kaydetti. Hafta içi ise Avrupa Ligi play off turunda Randers ile karşılaşan Galataaray, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Sezona müthiş başlayan Kerem Aktürkoğlu, Randers karşısında da gol atmayı başardı. Süper Lig’in 2. Haftasında Hatayspor’u konuk edecek Galatasaray, maçın net favorisi. Maç öncesinde Galatasaray’da Marcao kart cezalısı.

Hatayspor’dan 1 Puan

Hatayspor, sezona beraberlik ile başladı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldılar. 1-0 geriye düşen Ömer Erdoğan’ın ekibi, oyuna sonradan giren Lobzhanidze’nin golüyle 1 puanı kurtardı. Bildiğimiz gibi Boupendza’nın Hatayspor’dan ayrıldı ve Al Ahli’ye transfer oldu. Boupendza’nın yokluğu, Hatayspor’a hücumda güç kaybettirecektir. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Hatayspor’da Fatih Kuruçuk’un sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Galatasaray – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Marcao kart cezalısı. Hatayspor’da Fatih Kuruçuk’un sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Alpaslan Öztürk, Luyindama, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Kerem Aktürkoğlu, Sofian Feghouli, Berkan Kutlu, Mbaye Diagne

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Sam Adekugbe, Burak Öksüz, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Adama Traore, Ruben Riberio, Dylan Saint Louis, Mohamed Kamara, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Galatasaray, maçın favorisi. Hatayspor, sezona iyi bir giriş yapamadı. Galatasaray’ın taraftarı önünde kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrıldı. Hatayspor’u 2-1 ile geçtiler ve 2’de 2 yaptılar.