Trabzonspor Sivasspor Bahis Tahmini 23.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te heyecan devam ediyor. Trabzonspor iç sahada, Sivasspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 19.15’te başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Trabzonspor ile Sivasspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Trabzonspor galibiyetine 1.90, beraberlik tercihine 3.80, Sivasspor galibiyetine ise 4.60 verildiğini görüyoruz.

Trabzonspor’da Hedef 3 Puan

Trabzonspor, yeni sezona farklı bir galibiyet ile başladı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Yeni Malatyaspor deplasmanından 5-1’lik galibiyet ile döndüler. Kaçırdıkları net fırsatlar golle sonuçlansa, daha farklı bir galibiyete alabilirlerdi. Gervinho, bu sezon Trabzonspor’un hücumdaki en büyük kozlarından biri olacak. Süper Lig’te ilk maçında golle tanışmayı başaran Gervinho, Nwakaeme il birlikte, çok rahat adam eksiltebilen özelliğe sahip. Bu da Trabzonspor’un pozisyon bulmasında kolaylık sağlıyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı var.

Sivasspor’da Moraller Bozuk

Sivasspor’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta Süper Lig’te Konyaspor’u konuk eden Sivasspor, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 88. Dakikada Caner Osmanpaşa’nın büyük hatasıyla golü yiyen Sivasspor, puan almayı başaramadı. Hafta içi ise Avrupa Konferans Ligi’nde Kopenhag’a 2-1 kaybeden Sivasspor, gruplara kalma şansını zora soktu. Bu hafta Trabzonspor’a konuk olacak Sivasspor’da Pedro Henrique’nin sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Trabzonspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı var. Sivasspor’da Pedro Henrique’nin sakatlığı devam ediyor.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Anders Trondsen, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Jorge Djaniny

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Casmir Ninga, Sefa Yılmaz, Kayode

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın net favorisi. Sivasspor, sezona iyi başlayamadı. Kolay gol yiyorlar. Trabzonspor gibi hücumda etkili bir takıma karşı işleri kolay değil. Trabzonspor, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, galibiyet serisine devam etti. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’u 2-1 mağlup ettiler.