Brondby Salzburg Bahis Tahmini 25.08.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında, Brondby ile Salzburg karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Brondby ile Salzburg takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Brondby galibiyetine 6.00, beraberlik tercihine 4.75, Salzburg galibiyetine ise 1.50 verildiğini görüyoruz.

Brondby İyi Başlamadı 

Geçtiğimiz sezonu Danimarka Süper Ligi’nde şampiyon olarak tamamlayan Brondby, yeni sezona pek iyi başlayamadı. Danimarka Süper Ligi’nde bu sezon oynadıkları 6 karşılamada galibiyet almayı başaramadılar. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Odense deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise play off turunda bugün Salzburg’u konuk edecekler. İlk maçı Avusturya’da 2-1 kaybeden Brondby’nin turu geçebilmesi için, en az 2 farklı galip gelmesi gerekiyor. Maç öncesinde Brondby’de önemli bir eksik olmadığını belirtelim.

Salzburg İlk Maçı Kazandı

Salzburg, Avusturya Ligi’nin en güçlü takımı. Son yıllarda Avusturya Ligi’ni domine ediyorlar. Yeni sezona da müthiş başlayan Salzburg, bu sezon ligde oynadığı 5 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Austria Klagenfurt’u 3-1 iile geçmeyi başardılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Brondby’i 2-1 mağlup ettiler. Bu sonuç ile avantajı eline geçiren Salzburg, bu hafta Brondby deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Salzburg’ta Albert Valici’nin sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Brondby – Salzburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brondby Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brondby'nin 11’i Belli mi?

Brondby’nin muhtemel kadrosu: Mads Hermansen, Andreas Maxsö, Kevin Tshiembe, Anton Hendriksen, Kevin Mensah, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Smon Hedlund, Andrija Pavlovic, Mikael Uhre, Andreas Bruus

Salzburg'un 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Oumar Soley, Maximilian Wöber, Brendan Aaronson, Nicolas Seiwald, Mohamed Camara, Luka Susic, Rasmus Nissen, Karim Adeyemi, Benjamin Sesko

İddaa Tahmini

Salzburg, ilk maçtan galibiyet ile ayrılmıştı. Brondby, bu sezon savunmada sıkıntılı. Tüm resmi maçlarda gol yediler. Salzburg’un yine kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Salzburg, sürprize izin vermedi. Brondby’i deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldılar.