Shakhtar Donetsk – Monaco İddaa Tahmini 25.08.2021

25 Ağustos Çarşamba günü, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nda, Shakhtar Donetsk ile Monaco karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00‘de başlama düdüğü çalınacak maçın yatın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

Turun ilk maçı 1-0’lık Donetsk galibiyetiyle sonuçlanırken, rövanş mücadelesinde Bets10, Shakhtar Donetsk galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.50, Monaco galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. 

Shakhtar Donetsk Galibiyetlerine Devam Ediyor

Shakhtar Donetsk, II. Louis deplasmanından Pedrinho’nun golüyle 1-0 galip dönmeyi başarırken, Şampiyonlar Ligi kapısını araladı. Monaco karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, 90 dakika sonunda hak ettiği galibiyeti aldı. Şampiyonlar Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran ev sahibi, Ukrayna Premier Ligi’nde ise 5 maçtan 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi dönüşünde Chernomorets’i 3-0 mağlup eden Shakhhtar, iyi performansını iki kulvarda sürdürdü.

Monaco’da Sezon İyi Başlamadı

UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nda 1-0’lık Shakhtar Donetsk mağlubiyetiyle dönen Monaco, Ligue 1’de de kan kaybetmeye devam etti. Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçiren Niko Kovac’ın öğrencileri, sadece ilk hafta Nantes’e gol atmayı başarıp 1 puan alırken, son 2 hafta Lens ve Lorient’e gol atamadan mağlup oldu. İki kulvarda birden zor günler geçiren Monaco, bildiğimiz gibi geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’de son haftaya kadar şampiyonluk yarışında boy göstermiş ve hücum hattında oldukça iyi bir sezon geçirmişti. Geçtiğimiz sezonun yıldızları Ben Yedder ve Kevin Volland sezona durgun başlarken, geçtiğimiz sezondaki etkiyi gösteremedi.

Maç Bilgileri

Shakhtar Donetsk – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele OSK Metalist Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Shakhtar cephesinde Bondar ve Malyshev sakat. Monaco’da bu hafta Lecomte, Badiashille ve Golovin sakat.

Shakhtar Donetsk'in ilk 11’i Belli mi?

Shakhtar Donetsk’in muhtemel kadrosu: Anatolii Trubin, Sergiy Kryvtsov, Vitao, Dodo, Matviyenko, Alan Patrick, Viktor Korniienko, Bonfim, Taison, Solomon, Junior Moraes.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Djibril Sidibe, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Kevin Volland, Ben Yedder.

Tur kapısını aralayan Shakhtar Donetsk evinde galibiyet adına skor üretmeye devam edecek, rakip Monaco ise kötü sezon başlangıcına rağmen kabusa son vermek ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için rakip fileleri havalandıracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın normal süresi Monaco üstünlüğüyle sonuçlanırken, uzatmalara giden mücadelede, Shakhtar Donetsk uzatmaların bitimine 6 dakika kala aradığı golü buldu ve adını Şampiyonlar Ligi’ne yazdırdı.