Dinamo Zagreb – FC Sheriff İddaa Tahmini 25.08.2021

25 Ağustos Çarşamba günü, Dinamo Zagreb ile FC Sheriff, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nun rövanşında karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 22:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

EXXEN platformundan naklen yayınlanacak maçta Bets10, Dinamo Zagreb galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.00, FC Sheriff galibiyetine ise 8.00 oran belirlenmiş durumda.

Dinamo Zagreb Deplasmanda Hezimete Uğradı

Dinamo Zagreb cephesinde UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nun ilk ayağında, FC Sheriff karşısında sergilenen futbol hayal kırıklığı yarattı. Namağlup Moldova deplasmanına konuk olan Damir Krznar’ın öğrencileri, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Zagreb cephesinde tur şansı mucizelere kaldı diyebiliriz. En az 3 farklı galibiyetle sahadan ayrılmak zorunda olan ev sahibi, yeni sezonda toplam 12 maçta mücadele ederken, henüz hiçbir rakibini 3 farklı skorla mağlup etmeyi başaramadı. Hırvatistan Ligi’nde 5 haftadan tek mağlubiyetle çıkan Dinamo Zagreb, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 1. Eleme Turu’ndan itibaren namağlup bir performans ortaya koyarken, FC Sheriff’e diş geçiremedi.

FC Sheriff Tur Kapısını Ardına Kadar Araladı

Moldova temsilcisi FC Sheriff, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nun en net galibiyetini alırken, devler sahnesinde namağlup ilerleyen Dinamo Zagreb’i, iç sahada 3-0 mağlup etti. Traore 2 golle maça damgasını vururken, Yuri Vernydub’un öğrencileri hatasıza yakın bir sınav verdi. Şampiyonlar Ligi’nde 7 maçtan 6 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran FC Sheriff, Moldova Ulusal Ligi’nde son 2 haftayı bay geçerken, tek kulvarda harika bir performans sergiledi. Büyük bir avantajla Hırvatistan deplasmanına konuk olacak olan FC Sheriff, tur kapısını ardına kadar aralarken, hata yapmak istemiyor.

Maç Bilgileri

Dinamo Zagreb – FC Sheriff Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin Türkiye Saati ile 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Maksimir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dinamo Zagreb cephesinde Ademi, Lauritsen, Peric, Sutalo ve Tolic sakat. FC Sheriff cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Daniel Zagorac, Daijel Stefulj, Kevin Catherine, Rasmus Lauritsen, Josip Misic, Marko Bulat, Petar Stojanovic, Lovro Majer, Kristijan Jakic, Luka Menalo, Duje Cop.

FC Sheriff'in ilk 11’i Belli mi?

FC Sheriff’in muhtemel kadrosu: Georgios Athanasiadis, Gustavo Dulanto, Keston Julien, Danilo Hurtado, Sebastien Thill, Moussa Kyabou, Edmond Addo, Cristiano Silva Leite, Adama Traore, Frank Castaneda Velez, Henrique Luvannor.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, kazanmaktan başka şansı olmayan Dinamo Zagreb ve deplasmanda büyük bir avantajla mücadele edecek olan FC Sheriff’in, gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında gol bulmayı başaramadığı rövanş mücadelesinin ardından, Şampiyonlar Ligi’ne katılan, ilk maçta harika bir galibiyet alan FC Sheriff oldu.