Fransa – Bosna Hersek İddaa Tahmini 01.09.2021

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu‘nda, Fransa ile Bosna Hersek karşı karşıya gelecek. 1 Eylül Çarşamba akşamı 21:45‘te başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Fransa galibiyetine 1.18, beraberliğe 7.50, Bosna Hersek galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Fransa’da Rüya Kadro

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda ilk 3 haftadan namağlup çıkmayı başaran Fransa, son şampiyon unvanıyla katıldığı D Grubu’nda unvanına yakışan bir performans grafiği ortaya koydu. İlk maçta Ukrayna ile 1-1 berabere kalmasının ardından, Kazakistan ve Bosna Hersek’i mağlup etmeyi başaran Fransa, rakiplerine gol şansı vermedi. Dünya Kupası’nı domine etmeye başlayan Didier Deschamps ve ekibi, EURO 2020’de ise şampiyonluk hedefine ulaşamadı. Ölüm gurubu olarak nitelendirilen F Grubu’nda Almanya, Portekiz ve Macaristan’ı geride bırakarak lider olan ev sahibi, Son 16 Turu’nda ise İsviçre’ye penaltılar sonucunda mağlup oldu. 23 maçın normal süresinde sadece 1 galibiyet alan Fransa, harika jenerasyonuyla iddiasını sürdürüyor.

Bosna Hersek Güven Vermedi

EURO 2020 hayallerine J Grubu’nda veda eden Bosna Hersek, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Gurubu’nda da zor günle geçiriyor. D Grubu’nda ilk 2 haftayı Finlandiya beraberliği ve Fransa mağlubiyetleriyle geçiren konuk ekip, bu hafta tekrar son şampiyon Fransa karşısına çıkıyor. EURO 2020 Elemlerinde 10 maçtan sadece 13 puan toplayabilen Bosna Hersek, gerek Dünya Kupası gerekse EURO 2020 Eleme performanslarının ardından, iç sahada mağlup olduğu Fransa karşısında, deplasmanda güven vermiyor.

Maç Bilgileri

Fransa – Bosna Hersek Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sandro Scharer. Mücadele De La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa’nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Lloris, Upamecano, Dubois, Varane, Digne, Rabiot, Kante, Pogba, Griezmann, Giroud, Mbappe.

Bosna Hersek’in 11’i Belli mi?

Bosna Hersek’in muhtemel kadrosu: Sehic, Kolasinac, Sunjic, Sanicanin, Cipetic, Hadziahmetovic, Visca, Gojak, Cimirot, Hodzic, Dzeko.

Son yılların en formda Milli takımı Fransa, ilk maçta deplasman faktörüne rağmen mağlup ettiği Bosna Hersek karşısında, daha rahat bir galibiyet alacak ve grupta liderliğini sürdürecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bosna Hersek adına Edin Dzeko, Fransa adına ise Griezmann ile gol bulurken, mücadele beraberlikle sonuçlandı. Bosna için 1 puan oldukça değerliyken, Fransa ise evinde beklediğimiz etkili futbolu sergileyemedi.