Liechtenstein – Almanya İddaa Tahmini 02.09.2021

2 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45‘te, Liechtenstein‘ın rakibi Almanya olacak. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu‘nun 4. hafta mücadelesi, Bets10’da naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Liechtenstein kazanır seçeneğine 101.00, beraberliğe 41.00 oran verirken, Almanya galibiyeti için oran açmamış durumda.

Liechtenstein Kaybetmeye Devam Ediyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Liechtenstein, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nun ilk 3 haftasından puan çıkarmayı başaramadı. Ermenistan, Kuzey Makedonya ve İzlanda mağlubiyetleriyle, guruptan çıkma şansını mucizelere bırakan ev sahibi, 3 maçta yediği 10 golle averaj takımı oldu. EURO 2020 Eleme Gruplarında da galibiyeti bulunmayan Liechtenstein, şuana kadar hiçbir eleme grubundan çıkmayı başaramazken, katıldığı tüm kulvarlarda zayıf halka haline geldi. Galibiyeti unutan ev sahibi, Almanya karşısında da ağır bir mağlubiyet alabilir.

Almanya’nın Yeni Hocası Flick

EURO 2020 macerası Son 16 Turu’nda son bulan Almanya Milli takımında, göreve Hansi Flick geldi. Löw önderliğinde EURO 2020’ye katılan, F Grubu’ndan Portekiz ve Fransa ile birlikte çıkan Panzerler, Son 16 Turu’nda İngiltere’ye kaybetti. Löw ile son turnuvasında böy gösteren Almanya, şampiyonluk hedefine ulaşamadı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu’nda ilk 3 sınavını Löw ile veren ekip, İzlanda ve Romanya karşısında rahat galibiyetler alırken, Kuzey Makedonya’ya 2-1 mağlup oldu. Yeni hocasıyla ilk sınavında kazanmak isteyen Almanya, gurubun en zayıf halkası ile karşılaşacak.

Maç Bilgileri

Liechtenstein – Almanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kybunpark Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Liechtenstein’nın 11’i Belli mi?

Liechtenstein’nın muhtemel kadrosu: Büchel, Malin, Hasler, Rechsteiner, Brandle, Gopel, Martin Büchel, Wolfinger, Polverino, Frick, Salanovic.

Almanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Hector, Tah, Joshua Kimmich, Robin Gosens, Toni Kroos, Kai Havertz, Goretzka, Serge Gnabry, İlkay Gündoğan, Thomas Müller.

Almanya Milli takımı yeni hocasıyla ilk sınavına çıkarken, son yılların zayıf halkalarından Liechtenstein karşısında, gol sorunu yaşamayacaktır. Panzerlerin 4.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 4.5 ÜST, Oran 1.36

Bets10 Oranı: 4.5 ÜST, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya deplasmanda Werner ve Sane’nin golleriyle galibiyete uzandı. Panzerler en zayıf Milli takımlar arasında yer alan Liechtenstein karşısında, kazansa da, beklediğimiz etkili futbolu sergileyemedi.