Beşiktaş Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini 11.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te 4. Hafta maçında Beşiktaş evinde, Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. 20.00’de başlayacak mücadele Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.41, beraberlik 5.60, Yeni Malatyaspor kazanır ise 8.20 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Moralli

Beşiktaş’ta moraller yerinde. Transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, son olarak Barcelona’dan Pjanic’i kadrosuna kattı. Süper Lig’in çok üstünde bir kadro kalitesi oluşturan Siyah Beyazlılar, bu sezon Süper Lig’te oynadığı ilk 3 haftada 7 puan topladı. Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük karşısında kazanan Beşikştaş, Gaziantep FK deplasmanında ise 2 puan bıraktı. 3 maçta kalesini gole kapatmayı başaran Beşiktaş, savunma anlamında da iyi işler çıkartıyor. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Salih Uçan kart cezalısı.

Yeni Malatyaspor Çıkışta

Yeni Malatyaspor, son 2 haftada 6 puan toplayarak çıkışa geçmeyi başardı. Sezonun ilk maçında Trabzonspor’a farklı kaybettiler ama üst üste aldıkları galibiyetler ile moral buldular. Süper Lig’in 2. Haftasında Göztepe deplasmanında 1-0 kazanan Yeni Malatyaspor, iç sahada konuk ettiği Gaziantep FK karşısında da 2-0’lık skor ile 3 puanın sahibi oldu. Bu hafta Beşiktaş deplasmanında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Salih Uçan kart cezalısı. Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Vida, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Pjanic, Nkoudou, Kenan Karaman, Cyle Larin

Yeni Malatyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Oussama Haddai, Rayane Aabeid, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem

İddaa Tahmini

Beşiktaş, bu sezon kalesini gole kapatmayı başardı. Süper Lig’te oynadıkları 3 maçta da gol yemediler. Yeni Malatyaspor karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, golcüsüyle güldü. Batshuayi’nin 2 gol attığı maçta, Yeni Malatyaspor’u 3-0 mağlup ettiler.