Yeni Malatyaspor Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 17.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük deplasmanda, Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Yeni MalatyasporFatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Yeni Malatyaspor kazanır 2.82, beraberlik 3.65, Fatih Karagümrük kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Yeni Malatyaspor Galibiyet Peşinde

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’te bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile dönen İrfan Buz’un ekibi, bu sezon 2. Yenilgisini yaşamış oldu. Trabzonspor ve Beşiktaş’a kaybeden Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Gaziantep FK karşısında ise galibiyete uzandı. Bu hafta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in sakatlığı sürüyor.

Fatih Karagümrük Deplasmanda Kayıp

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’te iç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’u 4-0 mağlup ettiler. Aleksandar Pesic’in önderliğinde 3 puanı alan İstanbul ekibi, puanını 7’ye yükseltti. Bu sezon Süper Lig’te sadece Beşiktaş’a kaybeden David Sassarini’nin öğrencileri, 7 puan ile 7. Sırada yer alıyor. Bu hafta Fatih Karagümrük’te Rayyan Bayina’nın sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Yeni Malatyapsor – Fatih KaragümrükMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyapsor’da Karim Hafez’in sakatlığı bulunuyor. Fatih Karagümrük’te Rayyan Bayina’nın sakatlığı sürüyor.

Yeni Malatyapsor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Oussama Haddai, Rayane Aabeid, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Jimmy Durmaz, Erhan Öztümer, Bertolacci, Zukanovic, Ndao, Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Fatih Karagümrük, deplasmanda çok etkili değil. Son 2 deplasman maçında gol atamadılar ve 1 puan alabildiler. Yeni Malatyaspor’da hücumda üretken olamıyor. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.77

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.04

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Pesic, gollerine devam ediyor. Yeni Malatyaspor’u deplasmanda 4-3 mağlup eden Fatih Karagümrük, çıkışını devam ettirdi.