Başakşehir Fenerbahçe İddaa Tahmini 19.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te ilk 4 maçta mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe deplasmanda, Başakşehir’e konuk olacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Başakşehir Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Başakşehir kazanır 3.65, beraberlik 3.65, Fenerbahçe kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış. 

Başakşehir 4 Maçtır Mağlup

Başakşehir’de kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig’te henüz puan almayı başaramayan Başakşehir, üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon 2 kez öne geçtikleri maçtan da puansız ayrıldılar. Süper Lig’te puanı bulunmayan iki takımdan biri olan Aykut Kocaman’ın öğrencileri, Fenerbahçe karşısında sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Maç öncesinde Başakşehir’de Caiçara ve Ahmed Kutucu kadroda yer almayan isimler.

Fenerbahçe Kaybetmiyor

Fenerbahçe’nin yenilmezlik serisi devam ediyor. Süper Lig’te sezona üst üste galibiyetler ile başlayan Vitor Pereira’nın ekibi, geçen hafta Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor karşısında iyi oynayan ama galibiyet alamayan Fenerbahçe, sezonun ilk puan kaybını yaşamış oldu. İlk 4 haftada 10 puan toplayan Sarı Lacivertliler, Süper Lig’te 4. Sırada yer alıyor. Bu seszon deplasmanda oynadığı 2 maçta da gol yemeyen Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Altay’ı ise deplasmanda 2-0 ile geçtiler. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Frankfurt deplasmanında galibiyeti kaçıran Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Bu hafta Başakşehir’e konuk olacak Fenerbahçe’de Marcel Tisserand, İrfan Can Kahveci, Sosa ve Serdar Dursun’un sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Başakşehir – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Caiçara ve Ahmed Kutucu kadroda yer almayan isimler. Fenerbahçe’de Marcel Tisserand, İrfan Can Kahveci, Sosa ve Serdar Dursun’un sakatlıkları var.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Mert Günok, Şener Özbayraklı, Alexandru Epureanu, Leo Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Edin Visca, Daniel Aleksic, Guldbrandsen

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Atila Szalai, Serdar Aziz, Mert Hakan, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Enner Valencia, Diego Rossi Mergim Berisha

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, ilk 4 haftada 10 puan topladı. Başakşehir’in henüz puanı yok. Fenerbahçe’dden rahat bir galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.83

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, sezonun ilk galibiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’yi 2-0 ile geçtiler.