Günün İddaa Kuponu (3) 22.09.2021

Fransa Ligue 1’de 7ç hafta heyecanı yaşanırken, 22 Eylül Çarşamba günü sahne alacak 3 müsabakayı kupon haline getirdim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Metz – PSG: H2, 1.55 (iddaa) – 1.71 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘in en alt sırasında yer alan Metz ile lider PSG, 22 Eylül Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek. 7. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Metz yeni sezonda galibiyetle tanışmadı. Geçen sezonki teknik adam Frederic Antonetti ile tüm başarısızlığa rağmen yola devam kararı alan ev sahibi, yeni sezonun ilk 6 haftasını puan kayıplarıyla geçirdi ve en alt sıraya demir attı. Son 2 hafta Troyes ve Strasbourg karşısında farklı mağlubiyetler alan Metz, henüz ilk 5 sıra içerisinde yer alan hiçbir takım karşısına çıkmazken, 6 haftada vasat bir performans grafiği ortaya koydu. Ev sahibi hücum ve savunma performansıyla da ligin en formsuz takımı. Şampiyonlar Ligi dönüşü Fransa Ligue 1’de Lyon derbisine çıkan PSG, ezeli rakibini Neymar ve Icardi’nin golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başarırken, Club Brugge deplasmanında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, ligde kazanmaya devam etti ve 6 maçtan 6 galibiyet çıkararak, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Sezonun büyük transferi Messi, ilk kez Parc des Princes’te forma giyerken, enfes frikik vuruşunda direkleri geçemedi. Yıldız oyuncunun oyuncan alındıktan sonra teknik adam Mauricio Pochettino’ya verdiği tepki ise, uzun vaade için kafalarda soru işareti yarattı. Lyon karşısında son dakika golüyle kazanan yıldızlar topluluğu PSG, son hafta zor anlar yaşsa da, futbol olarak hala Ligue 1’in en iyi performansını sergiliyor. Ligue 1’in en güçlü kadrosuna sahip olan PSG, kadro kalitesini sahaya yansıttı ve 6 maçtan 6 galibiyet çıkardı. Lider PSG, ligin en zayıf halkası Metz’i farklı skorla mağlup etmeyi başarır.

Angers – Marsilya: MS 2, 1.84 (iddaa) – 2.12 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 22 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00‘de yer alan Fransa Ligue 1‘in 7. hafta mücadelesinde, Angers ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 4. Angers yeni hocası Gerald Baticle önderliğinde ilk mağlubiyetini aldı. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 5 haftayı  Strasbourg, Lyon, Rennes galibiyetleri, Bordeaux ve Brest beraberlikleriyle geçirirken, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Nantes’e 4-1 kaybetti. 3 Maçtır mağlup olan rakibi karşısında vasat bir savunma performansı ortaya koyan Angers, aldığı 3 galibiyette rakiplerini farklı skorlarla geçmiş, berabere kaldığı maçlarda ise skor üretmişti. Baticle yönetiminde en kötü performansını sergileyen ev sahibi, yoluna 4. Sırada devam ederken, ligin bir diğer formda takımı Marsilya karşısında, tekrar toparlanmak istiyor. Marsilya, Fransa Ligue 1 sahnesinde 3’te 3 yapmayı başardı ve yenilmezlik serisini taçlandırdı. Son 3 haftada Saint Etienne, Monaco ve Rennes engellerini farklı galibiyetlerle geçmeyi başaran Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, ilk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılırken, lider PSG’nin ardından ligin en iyi performans grafiğini ortaya koydu. Cengiz, Payet Dieng 6 haftada tam 11 gole doğrudan katkı sağladı. Hem hücum hem savunma performansıyla güven veren Marsilya, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’na ise 1-1’lik Lokomotiv Moskova beraberliğiyle başladı ve iki kulvarda da hataya yer vermedi. Ligue 1’de fırtınalar estirmeyi başaran Marsilya, harika performans grafiğini deplasmanda Angers galibiyetiyle taçlandıracak ve liderlik takibini sürdürecektir.

Lorient – Nice: MS 2, 1.93 (iddaa) – 2.27 (Bets10) ; 22 Eylül Çarşamba akşamı, Lorient evinde Nice‘ı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 7. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00‘de, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Lorient, evinde namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, deplasmanda ise maç kazanamadı. Son hafta konuk olduğu Reims deplasmanında gol sorunu yaşayan ev sahibi, rakibine gol şansı vermedi ve evine 1 puanla döndü. Son 3 haftada bileği bükülmeyen Christophe Pellissier’in öğrencileri, iç sahada tüm rakiplerine gol atmayı başardı. Taraftar desteğiyle daha iyi oynayan Lorient, namağlup rakibi Nice karşısında, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 6. Haftasında Monaco karşısına 3’te 3 yaparak çıkmayı başaran Nice, ezeli rakibi karşısında üst üste 4. Galibiyetini alma fırsatını 82. Dakikada Gouiri ile kaçırdı. Konuk ekip skor 2-2 devam ederken, yakaladığı penaltı fırsatını gole çeviremedi. Galtier’in göreve gelmesiyle birlikte Ligue 1’de etkisini fazlasıyla arttıran ve doğru transfer hamleleriyle şampiyonluk adayları arasına adını yazdıran Nice, ilk 5 haftadan mağlubiyetsiz çıkmayı başardı. 3 galibiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, toplamda 12 gol atarken, kalesinde ise sadece son hafta 2 gol gördü. Galtier’in öğrencileri, hem savunma hem de hücum performansıyla güven veriyor. 5 maçta mağlubiyeti bulunmayan Nice, Monaco karşısında yaşanan puan kaybını, Lorient deplasmanından 3 puanla telafi edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.50

Bets10 Bahis Oranı: 8.22