Celta Vigo Granada Bahis Tahmini 27.09.2021

İspanya La Liga’da Pazartesi günü tek maç var. Celta Vigo evinde, Granada’yı ağırlayacak. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Celta Vigo ve Granada arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Celta Vigo kazanır 1.68, beraberlik 4.20, Granada kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış. 

Celta Vigo Yine Kazanmak İstiyor 

Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’da konuk oldukları Levante deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardılar. La Liga’da bu sezon ilk galibiyetini almayı başaran Eduardo Coudet’in ekibi, düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. 6 hafta sonunda 4 puan toplayabilen Celta Vigo, bu hafta Granada’yı konuk edecek. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik yok.

Granada Yokları Oynuyor 

Granada’nın ise La Liga’da henüz galibiyeti bulunmuyor. La Liga’da oynadıkları 6 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Real Sociedad’ı konuk eden Granada, rakibine 3-2 mağlup oldu. Henüz 3 puan sevinci yaşayamayan Granada’nın sezona kötü başladığını belirtelim. Bu hafta ise Celta Vigo deplasmanına konuk olacaklar. Son deplasman maçında Barcelona ile 1-1 berabere kalan Eduardo Coudet’in ekibi, bu hafta 3 puan hedefinde. Maç öncesinde Granada’da Neyder Lozano ve Yan Brice’ın sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Celta Vigo – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Neyder Lozano ve Yan Brice’ın sakatlıkları var.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Renato Tapia, Fran Beltran, Augusto Solari, Brais Mendez, Iago Aspas, Santi Mina

Granada'nın 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

İddaa Tahmini

Granada’nın henüz galibiyeti yok. Artık reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Bu hafta Celta Vigo deplasmanında sürpriz yapabilirler. En az 1 puan almalarını bekliyorum. Granada kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.78

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, tek golle kazandı. Granada’yı 1-0 mağlup ettiler ve üst üste 2 galibiyetini aldılar.