Crystal Palace Brighton Bahis Tahmini 27.09.2021

İngiltere Premier Lig’de Pazartesi günü tek karşılaşma oynanacak. Crystal Palace evinde, Brighton ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Crystal Palace ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 3.15, beraberlik 3.20, Brighton kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Deplasmanda Kaybetti

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anfield’ta Liverpool’a konuk oldular ve sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Liverpool karşısında maça iyi başladılar ama yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediler. İngiltere Premier Lig’de bu sezon 2. Yenilgisini yaşayan Crystal Palace, 5 maç sonunda 6 puan toplayabildi ve 14. Sırada kendine yer buldu. Bu hafta Brighton’ı konuk edecek Crystal Palace’da Eberechi Eze’nin sakatlığı sürüyor.

Brighton Galibiyet Peşinde

Brighton, bu sezon aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta AMEX’te Leicester City’i konuk eden Brighton, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de bu sezon 4. Galibiyetini alan Graham Potter’ın ekibi, 12 puan ile 6. Sırada yer alıyor. Tek mağlubiyetini ligin 3. Haftasında Everton karşısında yaşadılar. Everton mağlubiyetinin ardından, Brentford ve Leicester City’i mağlup etmeyi başardıklarını belirtelim. Bu hata Brighton’da Adam Webster’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Crystal Palace – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Eberechi Eze’nin sakatlığı sürüyor. Brighton’da Adam Webster’in sakatlığı bulunuyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Mat Ryan, Joel Veltman, Lewis Dunk, Adam Webster, Joel Veltman, Bissouma, Aaron Connoly, Adam Lallana, Dale Stephens, Trossard, Nel Maupay

İddaa Tahmini

Crystal Palace, bu sezon Selhurst Park’ta kolay kolay kaybetmiyor. Son iç saha maçında, Tottenham’o 30 ile geçmeyi başardılar. Brighton karşısında da puan alabileceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.36

Bets10 Oranı: 10 (ç), Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace’ın kaybetmeyeceğini düşünüyordum. İç sahada konuk ettikleri Brighton ile 1-1 berabere kaldılar ve iç sahada yenilmezlik serisini devam ettirdiler.