Günün İddaa Kuponu 27.09.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Trabzonspor – Alanyaspor: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’in en güçlü şampiyonluk adaylarından biri. İlk 6 haftada bunu net bir şekilde gösterdiler. Geçtiğimiz hafta maçın başlarında Konyaspor karşısında 10 kişi kaldılar ama 1 puan almayı başardılar. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Bordo Mavililer, bu hafta Alanyaspor ile karşılaşacak. Hücumda müthiş bir üretkenlik yakalayan Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de oynadığı tüm maçlarda skor üretmeyi başardı. Alanyaspor maçı öncesinde Trabzonspor’daTrondsen ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları bulunuyor. Alanyaspor’da galibiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’yı konuk eden Akdeniz ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Süper Lig’de Bülent Korkmaz’ın göreve gelişiyle üst üste 3 galibiyet alan Alanyaspor, son haftaların en formda takımlarından biri. 12 puan ile 7. Sırada yer alan Alanyaspor, bu hafta Trabzonspor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Alanyaspor’da Musa Çağıran’ın kadroda yer almadığını belirtelim. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda hücumda üretken. Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 6 maçta da gol atmayı başardı. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma olur.

Kasımpaşa – Konyaspor: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Son 3 maçından puansız ayrılan Cihat Arslan’ın ekibi bu maçlarda gol dahi atamadı. Bu hafta Konyasporu’u konuk edecek Kasımpaşa’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Son 3 maçından mağlubiyet ile ayrılan Kasımpaşa’nın kazanma ihtimalini düşük görüyorum. Konyaspor geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Trabzonspor ile yenişemedi. 1-0 geriye düştükleri maçta Endri Cekici’nin golleriyle 2-1 öne geçen Yeşil Beyazlılar skor üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sezonun Süper Lig’de henüz mağlubiyet yaşamayan Konyaspor 6 maçtan da puan çıkartmayı başardı. Bu hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak Konyaspor’un maçın favorisi olarak gösterildiğini belirtelim. Konyaspor’un bu sezon Süper Lig’de mağlubiyeti bulunmuyor. Bu hafta Kasımpaşa karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyorlar ama Kasımpaşa’nın reaksiyon gösterebileceklerini düşünüyorum. Bu sebeple öncelikli tercihim karşılıklı gol var.  

Celta Vigo – Granada: 02 (ç), 1.78 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’da konuk oldukları Levante deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardılar. La Liga’da bu sezon ilk galibiyetini almayı başaran Eduardo Coudet’in ekibi, düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. 6 hafta sonunda 4 puan toplayabilen Celta Vigo, bu hafta Granada’yı konuk edecek. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik yok. Granada’nın ise La Liga’da henüz galibiyeti bulunmuyor. La Liga’da oynadıkları 6 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Real Sociedad’ı konuk eden Granada, rakibine 3-2 mağlup oldu. Henüz 3 puan sevinci yaşayamayan Granada’nın sezona kötü başladığını belirtelim. Bu hafta ise Celta Vigo deplasmanına konuk olacaklar. Son deplasman maçında Barcelona ile 1-1 berabere kalan Eduardo Coudet’in ekibi, bu hafta 3 puan hedefinde. Maç öncesinde Granada’da Neyder Lozano ve Yan Brice’ın sakatlıkları var. Granada’nın henüz galibiyeti yok. Artık reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Bu hafta Celta Vigo deplasmanında sürpriz yapabilirler. En az 1 puan almalarını bekliyorum. Granada kaybetmez.

Toplam İddaa Oranı:4.78

Bets10 Bahis Oranı: 7.45