PSG – Manchester City İddaa Tahmini 28.09.2021

Yıldızlar topluluğu PSG, 28 Eylül Salı akşamı evinde İngiliz devi Manchester City‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nun 2. haftasında sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00‘de, EXXEN platformundan yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, PSG galibiyetine 3.05, beraberliğe 3.70, Manchester City galibiyetine ise 2.39 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.45 oran kazandırıyor.

PSG Şampiyonlar Ligi’ne Odaklandı

PSG’de gözler Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Fransa Ligue 1’de ilk 8 haftanın en iyi takımı olmayı başaran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, 8’de 8 yaparak liderlik koltuğuna yükselirken, en yakın rakibinin 9 puan üzerinde yer aldı. Attığı 22 gole karşılık, kalesinde 7 gole engel olamayan ev sahibi, Messi ve Ramos gibi iki yıldızından henüz verim almayı başaramasa da, müthiş performansıyla hataya izin vermedi. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise A Grubu’nun ilk haftası Club Brugge deplasmanına konuk olan PSG, evine 1-1’lik beraberlikle döndü. Fransa Ligue 1’in üzerinde bir kadro kuran PSG’de asıl hedef tarihinde ilk kez elde edeceği Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. Gruptaki en zorlu rakibini evinde ağırlayacak olan PSG, City karşısında 3 puanı hedefliyor.

Manchester City İki Kulvarda Etkili

Pep Guardiola’nın öğrencileri, İngiltere Premier Ligi’nin lideri Chelsea’yi Stamford Bridge’de 1-0 mağlup etmeyi başardı. Rakibine sezonun ilk mağlubiyetini tattıran Manchester City, Chelsea’yi liderlik koltuğundan etti. Maç boyunca savunmada kusursuz bir oyun ortaya koyan konuk ekip, rakibine isabetli şut atma şansı vermezken, 53. dakikada Jesus galibiyeti getirdi. Premier Lig sahnesinde 45haftadır bileği bükülmeyen City, 5 maçın tamamında kalesini gole kapatmayı başardı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Leipzig engelini 6-3’lük galibiyetle geçmeyi başaran Manchester City, iki kulvarda birden harikalar yaratıyor. Londra zaferiyle moral depolayan Guardiola’nın öğrencileri, PSG deplasmanında büyük maçları kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

PSG – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Bernat ve Gharbi, Kurzawa, Messi, Ramos, Verratti sakat. Manchester City’de Mendy sakat.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Kimpembe, Diallo, Kehrer, Dina, Hakimi, Wijnaldum, Herrera, Neymar, Mbappe, Icardi.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Nathan Ake, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, Ferran Torres, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

İngiltere Premier Ligi’ne ve UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’na ilk haftadan damga vurmayı başaran Manchester City, harika savunma performansını sürdürerek, PSG’den 3 puan almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.39

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG evinde Messi ve Gueye’nin golleriyle kazandı. Fransız ekip, sezonun en zorlu sınavında Manchester City’i mağlup ederek, A Grubu’nda liderliğe göz kırptı.