Leipzig – Club Brugge İddaa Tahmini 28.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nda, 28 Eylül Salı akşamı bizleri Leipzig ile Club Brugge‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 22:00‘de başlama düdüğü çalınacak karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Leipzig galibiyetine 1.49, beraberliğe 5.00, Club Brugge galibiyetine ise 6.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.33, beraberliğe 4.00, konuk ekibe ise 4.90 oran veriyor.

Leipzig Kabusa Dur Dedi

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Jesse Marsch yönetiminde en iyi Leipzig’i izledik. Hertha Berlin’i iç sahada 6-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, bu sezonki en iyi performans grafiğini ortaya koyarken, Bundesliga’da devam eden 3 maçlık galibiyet hasreti son buldu. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan ev sahibi, ilk 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilmiş ve sezona oldukça kötü başlamıştı. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun ilk haftasında alınan 6-3’lük Manchester City mağlubiyeti, Leipzig’in iki kulvarda birden zor günler geçirmesine neden olurken, Hertha Berlin karşısında kabusa dur diyen ekip, Club Brugge karşısında kazanarak, devler sahnesinde de hatalarını telafi etmek istiyor.

Club Brugge’den Sürpriz Başlangıç

Belçika Jüpiler Ligi’nin lideri Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde gollerine devam ederken, tüm rakiplerine gol atmayı başaran Brugge, yıldızlar topluluğu PSG karşısında gollerine devam etti ve 1-1’lik beraberlikle A Grubu’na merhaba dedi. 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan Belçika temsilcisi, zayıf halka olmadığını ilk maçta ispatladı. Belçika Jüpiler Ligi’nde ilk 9 haftayı 5 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle kapatan Philippe Clement’in öğrencileri, 17 gol atmayı başardı. Hücum performansıyla iki kulvarda birden umut veren konuk ekip, sürprizlerine Leipzig deplasmanında devam ederken, gruptan çıkma şansını doludizgin sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Leipzig – Club Brugge Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig takımında Olmo Halstenberg ve Saracchi sakat. Angelino ise kart cezalısı. Club Brugge cephesinde ise Vormer ve Providence sakat. 

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Klostermann, Mukiele, Simakan, Willi Orban, Tyler Adams, Haidara, Nkunku, Forsberg, Kampl, Andre Silva.

Club Brugge’un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Sobol, Balanta, Nsoki, Hendry, Lang, Sowah, Vanaken, Mats Rits, Mata, Ketelaere.

İki kulvarda birden zor günler geçiren Leipzig, son maçta harika hücum performansıyla umut verdi. Konuk ekip Club Brugge ise PSG’den aldığı 1 puanla Şampiyonlar Ligi’nde rüştünü ispatladı. İki takımında bu hafta kolay teslim olmayacağını ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadelede, Club Brugge sürprizlerine devam etti ve PSG’den aldığı 1 puanın ardından, Leipzig gibi güçlü bir rakibi deplasmanda mağlup etti. Kazananları tebrik ederiz.