Manchester United Villarreal İddaa Tahmini 29.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. Maçında Manchester United iç sahada, Villarreal’i konuk edecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Manchester United ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.54, beraberlik 4.65, Villarreal kazanır ise 6.40 olarak açıklanmış.

Manchester United İlk Galibiyetini Arıyor

Manchester United, geçtiğimiz hafta sonu Aston Villa’ya 1-0 kaybetti ve Premier Lig’de sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. 90+4’te Bruno Fernandes’in penaltı kaçırdığını da belirtelim. Şampiyonlar Ligi’nde ise grubun ilk maçında Young Boys’a konuk olan Solskjaer’in ekibi, bu karşılaşmayı da 2-1 kaybetmişti. 1-0 öne geçen Manchester United, skoru koruyamadı ve rakibine mağlup oldu. 90+5’te Lingard’ın yaptığı büyük hata, Manchester United’a mağlubiyeti getirdi. Bu hafta Villarreal’i konuk edecek Manchester United’da Bissaka kart cezalısı. Alex Telles ve Rashorf ise sakat.

Villarreal’in Mağlubiyeti Yok

Villarreal’in bu sezon resmi maçlarda mağlubiyeti bulunmuyor. La Liga’da üst üste 7 maçtır kaybetmeyen bi Villarreal var. Aynı zamanda Villarreal’in resmi maçlarda da sadece 1 galibiyet alabildiğini belirtelim. La Liga’da sadece Elche’yi mağlup edebildiler. Şampiyonlar Ligi grubunun ilk maçında Atalanta’yı konuk eden Villarreal, rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Atalanta kalecisi Juan Musso’yu geçmekte çok zorlandılar. Musso’nun kurtarışları olmasa Villarreal, çok farklı bir galibiyet alabilirdi. Grubun 2. Maçında Manchester United’a konuk olacak Villarreal’de Coquelin kart cezalısı. Chukwueze’nin ise sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Manchester United – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Bissaka kart cezalısı. Alex Telles ve Rashorf ise sakat. Villarreal’de Coquelin kart cezalısı. Chukwueze’nin ise sakatlığı sürüyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Greenwood, Cristiano Ronaldo

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Dani Parejo, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Danjuma, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Villarreal, bu sezon resmi maçlarda mağlubiyet yaşamadı ama Manchester United karşısında işleri kolay değil. Manchester United, Ronaldo önderliğinde galibiyet almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.54

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, 90+5’te güldü. Villarreal’i 2-1 mağlup ettiler ve grupta ilk galibiyetini aldılar.