Atalanta Young Boys İddaa Tahmini 29.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde F Grubu heyecanı devam ediyor. Atalanta evinde, Young Boys’u ağırlayacak. Mücadelenin saat 19.45’te başlayacağını ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacağını belirtelim.

Atalanta ile Young Boys takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Atalanta galibiyetine 1.51, beraberlik tercihine 4.90, Young Boys galibiyetine ise 6.40 verildiğini görüyoruz.

Atalanta Favori Taraf

Atalanta, geçtiğimiz hafta Serie A’da konuk olduğu İnter deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Bu sezon Serie A’da sadece 1 mağlubiyet yaşadılar. Yine ilk 4 için iddialı olduklarını belirtelim. Şampiyonlar Ligi’nde ise grubun ilk maçında Villarreal deplasmanına konuk olan Gasperini’nin ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Şampiyonlar Ligi’ne puan ile başlamaları önemliydi. Grubun 2. Maçında ise Young Boys’u konuk edecekler. Atalanta, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Atalanta’da Luis Muriel’in sakatlığı var.

Young Boys Puan Arayacak

Young Boys, Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyorlar ama ilk maçlar sonunda tek galibiyet alan takım Young Boys oldu ve liderliğe yükseldi. Grubun ilk maçında konuk ettikleri Manchester United’ı 2-1 ile geçtiler. Üstelik 1-0 geriye düşmelerine rağmen. Manchester United’ın 10 kişi kalmasının da bu galibiyette kilit rol oynadığını belirtelim. Grubun 2. Maçında Atalanta’ya konuk olacak Young Boys’u kolay bir maç beklemiyor. Young Boys’da bu hafta Lustenberger ve Nsame’nin sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Atalanta – Young Boys Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 19.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gewiss Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Luis Muriel’in sakatlığı var. Young Boys’da bu hafta Lustenberger ve Nsame’nin sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Palomino, Gosens, Merih Demiral, Djimsiti, Maehle, Pessina, Malinovsky, Ilicic, Duvan Zapata

Young Boys'un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Lauper, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi

İddaa Tahmini

Atalanta’nın kazanmasını bekliyorum. İlk maçta Villarreal deplasmanından puan ile döndüler. Young Boys karşısında da kazanacak güçteler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.51

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta, tek golle kazandı. Young Boys’u 1-0 mağlup ettiler ve grupta ilk galibiyetini aldılar.