Salzburg – Lille İddaa Tahmini 29.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’na 1 puanla başlayan Salzburg, 29 Eylül Çarşamba akşamı gruba beraberlikle başlayan bir diğer takım Lille‘i evinde konuk edecek. 2. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:00′de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Salzburg galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.65, Lille galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.73, beraberliğe 3.15, konuk ekibe ise 3.20 oran veriyor.

Salzburg Penaltı Fırsatlarını Değerlendiremedi

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun ilk haftasında Sevilla deplasmanına konuk olan Salzburg, ilk yarıda skor 0-0 devam ederken, 3 penaltı fırsatının sadece 1’ini gole çevirebildi. Luka Sucic kendisinin ilk, takımının ise ikinci penaltı şansını gole çevirirken, diğer vuruşta farkı 2’ye çıkaramadı. Sevilla ise bulduğu tek penaltıda beraberliği yakaladı. 1-1’lik skorla sona eren mücadelede, Salzburg hızlı hücum organizasyonları ile net fırsatları bir türlü değerlendiremedi. Matthias Jaissle’nin öğrencileri, zorlu Sevilla deplasmanından iyi bir skorla döndü. Avusturya Bundesliga’nın lideri, ilk kez bir maçta puan kaybetti. Ligde 9 haftadır kazanan Salzburg, Sevilla karşısında fırsatları değerlendiremese de, gelecek haftalar için umut verdi.

Lille Toparlanmayı Başardı

Lille cephesinde üst üste alınan Reims ve Strasbourg galibiyetleri moralleri yerine getirdi. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftanın 5’ini puan kayıplarıyla geçiren konuk ekip, son şampiyona yakışmayan bir başlangıç yaparken, takımın yeni hocası Jocelyn Gourvennec büyük eleştiri topladı. Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun ilk haftası evinde Wolfsburg’u ağırlayan ve 0-0’lık beraberlikle yetinen ekip, Şampiyonlar Ligi dönüşü Ligue 1’de puan kayıplarına önce Reims galibiyetiyle dur dedi, ardından Strasbourg karşısında kazanmaya devam ederek, yükselişe geçti. Burak Yılmaz ilk haftadan itibaren takımı adına en iyi performanslardan birini ortaya koyarken, Lille’in toparlanmasında önemli rol oynadı. Yeni hocasıyla nihayet aradığı yükselişi yakalayan Lille, Ligue 1’deki 2 haftalık başarısını, Şampiyonlar Ligi’nde taçlandırmak istiyor.

Maç Bilgileri

Salzburg – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salzburg takımında Koita, Piatkowski, Solet, Vallci ve Wöber sakat. Lille cephesinde ise Bamba’nın sakatlığı bulunuyor.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Bernardo, Piatkowski, Brendan Aaronson, Nicolas Seiwald, Mohamed Camara, Luka Susic, Rasmus Nissen, Karim Adeyemi, Benjamin Sesko.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leo Jardim, Jose Fonte, Mandava, Sven Botman, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Jonathan David, Jonathan Ikone.

Hücum hattında etkili performanslarıyla önemli gol fırsatları yakalayan Salzburg, savunmada ise açıklar veriyor. Bu zorlu mücadelede tarafların zorlanmadan skor bulacağını ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Salzburg evinde Karim Adeyemi’nin golleriyle galibiyete uzanırken, konuk ekipte Lille’de ise tek gol Burak Yılmaz’dan geldi. 90dakika sonunda 2.5 gol barajı aşıldı.