Konyaspor Alanyaspor İddaa Tahmini 02.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününü açılış maçında Konyaspor evinde, Alanyaspor’u konuk edecek. Mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Konyaspor ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 2.55, beraberlik 3.15, Alanyaspor kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Konyaspor Üstünlüğünü Koruyamadı

Konyaspor, son haftalarda galibiyet alamamaya başladı. Üst üste 3 maçtır berabere kalıyorlar. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’ya konuk olan İlhan Palut’un öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Konyaspor, 1 puana razı oldu. Bu sezon Süper Lig’de mağlubiyeti bulunmayan Yeşil Beyazlılar, bu hafta Alanyaspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik yok.

Alanyaspor 4 Maçtır Kaybetmiyor

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor’da yenilmezlik serisi 4 maça çıktı. Bülent Korkmaz yönetiminde çıktığı 4 maçta 10 puan toplayan Akdeniz ekibi, çıkışını devam ettiriyor. Süper Lig’de bu sezon 13 puan toplayan Alanyaspor, bugün karşılaşacağı Konyaspor ile eşit puana sahip. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Konyaspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor'un 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Rahmanovic, Cikalleshi

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Siopis, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda hücumda üretken. Konyaspor, rahat skor bulabiliyor. Alanyaspor’da da kaliteli ayaklar var. Konya’da karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, yenilmezlik serisini sürdürdü. Son dakikalara doğru buldukları golle, Alanyaspor’dan 1 puan almayı başardılar.