Sivasspor Antalyaspor İddaa Tahmini 16.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor evinde, Antalyaspor karşısında galibiyet peşinde. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor ile Antalyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Sivasspor galibiyetine 1.90, beraberlik tercihine 3.80, Antalyaspor galibiyetine ise 4.60 verildiğini görüyoruz.

Sivasspor Mağlup Oldu

Sivasspor, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olan Sivasspor, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 2 maçlık galibiyet serisi ve 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Sivasspor, bu hafta Antalyaspor ile karşılaşacak. Rıza Çalımbay’ın öğrencilerinin ilk 8 haftada 3 mağlubiyeti bulunuyor. İç sahada oynadıkları 4 karşılaşmada sadece 1 mağlubiyetleri var. Bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek Sivasspor’da Appindangoye sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Antalyaspor Deplasmanda Kayıp

Antalyaspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de ilk 8 hafta geride kaldı ve Antalyaspor’un sadece 2 galibiyeti bulunuyor. Topladıkları 8 pua ile de 14. Sıradalar. İşler istenildiği gibi gitmeyince, Ersun Yanal ile de yollar ayrıldı. Göreve ise Nuri Şahin getirildi. Milli maç arasından önceki hafta Adan Demirspor’u konuk eden Antalyaspor, rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Süper Lig’de son 5 maçta 1 galibiyet alabilen Antalyaspor, deplasmanda da puan almakta zorlanıyor. Son 3 deplasman maçında gol atamayan Antalyspor, bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildi.

Maç Bilgileri

Sivasspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Appindangoye sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Pedro Henrique, Kayode

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Nuri Şahin, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

Sivasspor, maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Antalyaspor’u mağlup edecek güçteler. Son 3 deplasman maçında gol atamayan Antalyaspor’u devirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, yine puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak 2 puan bıraktılar.