Adana Demirspor Yeni Malatyaspor İddaa Tahmini 16.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Adana Demirspor iç sahada, Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 19.00’de Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Adana Demirspor ve Yeni Malatyapsor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Adana Demirspor kazanır 1.80, beraberlik 4.25, Yeni Malatyapsor kazanır ise 4.55 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor 4 Maçtır Kaybetmiyor

Adana Demirspor’da yenilmezlik serisi devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Antalyaspor’u deplasmanda 2-1 ile geçen Adana Demirspor’da moraller yerinde. Bir önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 4-0 ile geçmişlerdi. Süper Lig’de son 4 maçta 10 puan toplayan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, puanını 12 yaptı ve 10. Sıraya yükseldi. Bu hafta iç sahada Yeni Malatyaspor’u konuk edecek Adana Demirspor, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Yeni Malatyaspor’da Sumudica Dönemi

Yeni Malatyaspor, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Hatayspor’a 2-0 kaybettiler. Üst üste 5. Mağlubiyetini alan Yeni Malatyaspor’da İrfan Buz’un görevine son verildi. Yerine ise bir zamanlar Gaziantep FK, Kayserispor ve Çaykur Rizespor gibi takımlarda görev yapan Marius Sumudica getirildi. Sumudica, Süper Lig’i tanıyan bir teknik adam ve adapte olmakta zorlanacağını düşünmüyorum. Yeni Malatyaspor’un kadro kalitesinin nasıl bir reaksiyon göstereceği ise merak konusu.

Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Assambalonga, Pa Dibba, Mario Balotelli

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Oussama Haddai, Rayane Aabeid, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem

İddaa Tahmini

Yeni Malatyaspor, son 5 maçtan puan çıkartamadı ve düşme hattındalar. Son 3 maçta ise gol atamadıklarını belirtelim. Adan Demirspor’a karşı direnmeleri zor gözüküyor. Adana Demirspor, taraftarı önünde galibiyete uzanır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor evinde, sürpriz bir yenilgi yaşadı. Üst üste 5 maçtır kaybeden Yeni Malatyaspor’a 2-0 kaybettiler.